Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης στον Χάρρυ Κλυνν για το θάνατο του γιου του

Δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης στον Χάρρυ Κλυνν για το θάνατο του γιου του
Η είδηση του θανάτου του Νίκου Τριανταφυλλίδη «βύθισε» στο πένθος συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.
Σε ηλικία 49 ετών «έφυγε» ο γνωστός σκηνοθέτης, παραγωγός ταινιών και ιδρυτής του συναυλιακού χώρου Gagarin 205.
Ο γιος του Χάρρυ Κλυνν και της χορεύτριας, Χαρίκλειας Μακρή, έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο.
Δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης στο προφίλ του Χάρρυ Κλυνν στο facebook για το θάνατο του γιου του που συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.
Η σύντροφος του σκηνοθέτη, Μαρίνα Δανέζη μέσω του facebook απηύθυνε κάλεσμα σε όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, προκειμένου  να αποχαιρετήσουν τον Νίκο τους με τη μουσική που τόσο αγαπούσε.


Συγκεκριμένα έγραψε: «Χτες το απόγευμα έφυγε από την ζωή ο σύντροφος της ζωής μου Nicholas Triandafyllidis. Σήμερα από τις 17.00 το απόγευμα και μέχρι τα ξημερώματα το σπίτι μας θα είναι ανοιχτό για φίλους και γνωστούς , αγαπημένους και "περαστικούς" για να πιούμε στην μνήμη του και να ακούσουμε τους δίσκους του που τόσο αγαπούσε. Η διεύθυνση είναι Φωκίωνος Νέγρη 32 στον 3ο όροφο».
Στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησαν για τον Νίκο Τριανταφυλλίδη με συγκινητικά λόγια πολλοί συνάδελφοί του. Ανάμεσα σε αυτούς που δέχτηκαν να πουν δυο λόγια για τον γιο του Χάρρυ Κλυνν ήταν ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Μυρτώ Αλικάκη, ο Χάρης Παπαδόπουλος και ο Μάρκος Χολέβας.


Δείτε το βίντεο:



Ο ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια για το χαμό του γιου του Χάρρυ Κλυνν με μία ανακοίνωση του.
Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης είχε αναλάβει το ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ.
Η αναλυτική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νικόλα Τριανταφυλλίδη, που έφυγε τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης δούλευε εντατικά για την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ, έργο που, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, τον κράτησε δυνατό και στην δύσκολη προσωπική του μάχη κατά τους τελευταίους μήνες.

Ένα έργο που επέμεινε να αναλάβει και -χωρίς να γνωρίζει κανείς πέρα από τους πολύ κοντινούς του ανθρώπους την άνιση μάχη που έδινε – να δημιουργήσει ως το κύκνειο άσμα του.
Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν τιμή η συνεργασία μαζί του και ελπίζουμε μέσω του έργου του να μείνει αθάνατος στις συνειδήσεις όλων».

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου