Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Λεονάρδου «ξετινάζει» Τσίπρα! «Γα@@ει τον κόσμο και νιώθει σπουδαίος-Ας μη χαμογελάει σαν ηλίθιος…»

Με ένα πολύ «σκληρό» σχόλιό της μέσω των social media η άλλοτε δημοσιογράφος του Mega Μάρω Λεονάρδου ασκεί σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χωρίς βέβαια να τον κατονομάζει, ενώ σχολιάζει και η δημοσιογράφος του Mega Μαρία Δεναξά κάτω από το δικό της σχόλιο!



Ειδικότερα, όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:
«Εντάξει, καταλαβαίνουμε πόσο ευτυχισμένος είναι…. μας ξεγέλασε και έγινε πρωθυπουργός, γαμάει τον κόσμο όλο χωρίς τίποτα να μοιάζει ικανό να τον κουνήσει από εκεί, νιώθει σπουδαίος και αποδεκτός πλέον από τη διεθνή κοινότητα…. ας του πει όμως κάποιος να μη χαμογελάει διαρκώς σαν ηλίθιος! Είναι τόσο μα τόσο προκλητικό….
ΥΓ. Βέβαια, κατανοούμε ότι εκτός από το χαμόγελο της ευτυχίας, υπάρχει και το χαμόγελο του ηλίθιου… που επειδή δεν ξέρει ούτε τί να πει, ούτε τί να κάνει, γελάει αμήχανα διαρκώς καλύπτοντας το απύθμενο εγκεφαλικό κενό».


Μάλιστα, στο σχόλιο της απάντησε και η Μαρία Δεναξά, η οποία έγραψε: » Το εχω πεί ότι γελάει σαν ηλίθιος απο τότε που βγήκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015 ..Μου θυμίζει αυτό που λέγαμε έφηβοι ¨χαζό παιδί, χαρά γεμάτο¨ μόνο που εδώ εχουμε να κάνουμε με τυχοδιωκτισμό…».
denaxa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου