Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Γελάει ολόκληρος ο πλανήτης με τον Βαρουφάκη! Απίστευτο τρολάρισμα από δημοσιογράφο της Wall Street Journal (Εικόνες)

bartw
Δεν χρειάστηκαν παρά μόλις λίγα λεπτά, μετά την διαρροή της επιστολής Βαρουφάκη προς τον Γερουν Νάισελμπλουμ για να αρχίσει ένα απίστευτο «τρολάρισμα» από τα ξένα μέσα.
Στο επίκεντρο βρέθηκε όπως ήταν αναμενόμενο βρέθηκε η πρόταση Βαρουφάκη για πρόσληψη τουριστών, νοικοκυρών και φοιτητών ως «μυστικούς πράκτορες» με απώτερο στόχο την πάταξη της… φοροδιαφυγής.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η του δημοσιογράφου της Wall Street Journal, Σάιμον Νίξον!
bartw1
Ο Νίξον μίλησε για «ξεκαρδιστικό σχέδιο» της Ελλάδας με «καλωδιωμένους τουρίστες που θα χρησιμοποιούν μηχανήματα που θα παρέχει η ΕΕ».
bartw2
Επίσης ο Νίξον τονίζει ότι η Ελλάδα υπόσχεται «καλωδιωμένους τουρίστες» και να πουλήσει μερικές άδειες τυχερών παιγνίων για να πάρει ένα τεράστιο δάνειο, ενώ σημειώνει με ειρωνικό στιλ «Εύχομαι ειλικρινά η επιστολή Βαρουφάκη που δημοσίευσε ο Πήτερ Σπίγκελ να αποδειχθεί και πάλι η “λάθος εκδοχή” και ο Τσίπρας να στείλει σύντομα το σωστό σχέδιο».
bartw3
Μάλιστα ο Νίξον πήγε το… τρολάρισμα σε άλλο επίπεδο! Έκανε «retweet» μια φωτογραφία με ημίγυμνες, καλλίγραμμες κοπέλες να χορεύουν σε ένα beach bar και σχολιάσε «Βρείτε ποιος είναι ο μυστικός ελεγκτής»!!!
bartw4
Διαβάστε επίσης: Οι 11 σελίδες με τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει η Αθήνα – Γραμμή προς γραμμή τα 7 μέτρα (κείμενο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου