Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Στον βαθμό τους οι Αστυνομικοί Διευθυντές Αιτωλίας και Ακαρνανίας

        
epi-astynomiko-megaro-akarnaniasΜετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη και των Αντιστρατήγων του Σώματος Κωνσταντίνου Τσουβάλα και Εμμανουήλ Κατριαδάκη.
Κρίθηκαν προακτέοι στον βαθμό του Ταξιάρχου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, 35 Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων και 2 Ειδικών Καθηκόντων (Υγειονομικός και Εγκλ. Εργαστηρίων).
Επίσης προάγονται στον βαθμό του Ταξιάρχου εκτός οργανικών θέσεων (36) Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων, οι οποίοι και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες.
Από τα παραπάνω προκύπτει πως και οι δύο Αστυνομικοί Διευθυντές στην Αιτωλία και την Ακαρνανία κ.κ. Αγγελόπουλος και Ματσούκας αντίστοιχα παραμένουν στον βαθμό τους και δεν αποστρατεύονται, δεν έχει καθοριστεί όμως εάν θα παραμείνουν στις θέσεις τους  ή εάν θα τοποθετηθούν σε άλλες υπηρεσίες.
Στις κρίσεις που έχουν τοπικό ενδιαφέρον μιας και πρόκειται για Αιτωλοακαρνάνες αξιωματικούς, ο υποστράτηγος Δημήτριος Παπαναγιώτου με καταγωγή από την Μακρυνεία, τοποθετείται, από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών/Α.Ε.Α., ως Διευθυντής.
Ακόμη κ. Παναγιώτης Κορδολαιμης, με καταγωγή απο την Παλαιοκαρυά Τριχωνίδας, προάγεται σε ταξίαρχο, ενώ ο κ. Φώτης Τσόλκας βοηθός του Περιφερειακού Διευθυντή στην Πάτρα, παραμένει στον βαθμό του.
Ο  Αστυνομικός Διευθυντής της Κεφαλονιάς κ. Αυγέρης με καταγωγή από την Κυρα Βγένα προάγεται στο βαθμό του ταξιάρχου και αποστρατεύεται .
Τέλος παρέμεινε στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή ο κ. Γιαννιώτης.
Τώρα πλέον αναμένονται οι τοποθετήσεις των Ταξιαρχών, οι κρίσεις των Υποδιευθυντών, οπότε και θα αποφασιστεί που θα τοποθετηθούν οι Αστυνομικοί Διευθυντές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου