Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ντοκουμέντο: Η διαταγή για την απελευθέρωση των μεταναστών που διαψεύδει το ΥΠΕΣ (έγγραφο)

590_e803d3f04dbe33b320231f18c351c411
Πραγματικός μύλος μετά τον σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση της πληροφορίας περί υπάρξεως διαταγή βάση της οποίας θα απελευθερώνονται και δεν θα συλλαμβάνονται (ακόμη) και οι παράνομοι μετανάστες!
Η Κυβέρνηση διαψεύδει πως υπάρχει τέτοια πολιτική απόφαση και επιτίθεται στην  Νέα Δημοκρατία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου  «σε μια κακοστημένη και επικίνδυνη θεατρική παράσταση, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένα συστήματα διακινούν την είδηση ότι η κυβέρνηση ανοίγει αύριο όλα τα κέντρα κράτησης μεταναστών!
Και σαν έτοιμη από καιρό η μονταζιέρα της Συγγρού διέσπειρε την υποτιθέμενη «αποκάλυψη» προσπαθώντας να πείσει ότι η χώρα κινδυνεύει! 
Η ανευθυνότητα του κ. Σαμαρά είναι γνωστή -άλλωστε όλοι ξέρουν που έχει οδηγήσει τη χώρα με τις πολιτικές του. Θα περιμέναμε, όμως, πριν υιοθετηθεί η είδηση να διασταυρωθεί –απ’ όλους!
Ας σταματήσουν, επιτέλους, τα επικίνδυνα παιχνίδια που ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία. Και ας γνωρίζουν, όλοι οι εμπλεκόμενοι, ότι θα χυθεί άπλετο φως».
Ιδού το έγγραφο με την διαταγή
Την ίδια όμως στιγμή που η Κυβέρνηση διαψεύδει την ύπαρξη μια τέτοιας απόφασης στο διαδίκτυο ήδη κυκλοφορεί αστυνομική διαταγή με την σημερινή ημερομηνία, που επιβεβαιώνει απολύτως τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για κυβερνητική απόφαση απελευθέρωσης όλων των μεταναστών που κρατούνται.
Στην εντολή που δίνεται με τίτλο “Νέα πολιτική σχετικά με τις διαδικασίες κράτησης αλλοδαπών” μεταξύ άλλων αναφέρεται: “Από λήψεως παρούσας όλοι οι νεοεισερχόμενοι υπήκοοι τρίτων χωρών που συλλαμβάνονται στα σύνορα της Χώρας μας, μετά τις διαδικασίες ταυτοποίησης, είτε από την Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής, είτε από Αστυνομικές Υπηρεσίες, δεν θα κρατούνται, αλλά θα τους επιδίδεται απόφαση απέλασης χωρίς κράτηση με προθεσμία προς αναχώρηση διάρκειας (30) ημερών, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 76 παρ. 5 του Ν. 3368/05, στην οποία θα επικολλάται και η φωτογραφία τους”.
Διαβάστε ολόκληρη την εντολή εδώ
4b415d3df3350be8f9faf06173363b1a

5d08cc2012255da1cb797290d925c892

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου