Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Συνελήφθη ο 31χρονος τραυματίας της αιματηρής συμπλοκής στο Αγρίνιο

        
geg-troxaio-karpenisiou-lampraki1
Σοβαρή εξέλιξη σημειώθηκε χθες ως συνέχεια της υποθεσης της αιματηρής συμπλοκής που σόκαρε το Αγρίνιο στις 22 Δεκεμβρίου. Ο 31χρονος που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, μετα την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε,  συνελήφθη χθες, αφου πρώτα πήρε το εξιτήριο από το Νοσοκομείο. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες χθες παρουσιάστηκε στον Ανακριτή Πλημμελειοδικών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί της Παρασκευή ενω κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.  
Να θυμίσουμε πως για την ίδια υπόθεση έχει προφυλακιστεί ένας ακόμη 31χρονος, ενώ ο 19χρονος που συνεπλάκη με τους δύο 31χρονους ειναι ελεύθερος με περιοριστικους όρους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Συνελήφθη, χθες (2-3-2015) το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αγρινίου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ειδικότερα, ο 31χρονος στις (22-12-2014) στο Αγρίνιο επέβαινε σε αυτοκίνητο όπου μαζί με ένα συνομήλικο συνεργό του καταδίωκαν με ανθρωποκτόνο πρόθεση ένα 20χρονο ημεδαπό που οδηγούσε μοτοσικλέτα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου