Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Για "δουλοπρέπεια" μιλούν οι Warriors

Ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Παναιτωλικού, ως απάντηση στις ανακοινώσεις καταδίκης για την συμπεριφορά τους, απέναντι στον Γ. Κωστούλα
Η "θύρα 6" απαντά ουσιαστικά στους Συλλόγους που καταδίκασαν την συμπεριφορά μελών της, στον τελευταίο αγώνα του Παναιτωλικού με τον Θρασύβουλο, όταν ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα σε βάρος του κ. Κωστούλα και των συνεργατών του
Από το blog των Warriors, αναρτήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
"Αφού σκοτώσαμε το θηρίο, τον Θρασύβουλα, ξεμύτισαν διάφοροι καλικάντζαροι, αφενός για να μας κάνουν μάθημα και αφετέρου να πουλήσουν εκδούλευση στον ‘’αφέντη’’ τους. Το γεγονός ότι εμφανίστηκαν μετά από νίκη της ομάδας καταδεικνύει πως , όχι μονό είναι θρασείς αλλά και δειλοί. Οι ατάκες δε, ορισμένων αποτελούν μνημείο δουλοπρέπειας και μας προκάλεσαν πικρό γέλιο γιατί εκστομίστηκαν από ανθρώπους που σεβόμασταν.
Πρώτος, ο πρόεδρος του Θρασύβουλα μας έκανε μαθήματα πολιτισμού (ποιόν να θυμίζει άραγε?) για τον ‘’φεύγω / μένω’’ λες και μιλούσε για τον Κολοκοτρώνη. Είδε κόσμο , είδε οπαδούς (αυτός δεν έχει καθόλου) και μας πέταξε τους εξυπνακισμούς του. Τα είπε μάλιστα δυο φορές για να τα εμπεδώσουμε. Με τρία γκολ στην πλάτη κοιτάς την ομαδούλα σου όχι τους άλλους. Έλεος.
Κατόπιν μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ‘’Αχελώος’’ ένας πρώην διαιτητής που θέλει να γίνει πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτ/νιας, λέγοντας το αμίμητο, πως ο πρόεδρος βάζει λεφτά από το υστέρημα του!!! Τι ακριβώς στερείται ο πρόεδρος? Τις κηροζίνες για το ελικόπτερο? Βέβαια ως διαιτητής έβγαλε το κόμπλεξ του με τους οπαδούς και πούλησε κολλητιλίκι στον ‘’φεύγω / μένω’’ για ορισμένους ψήφους. Δηλαδή μπήκε αυτόκλητος στα οικογενειακά του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ για το δικό του όφελος. Αυτό για να καταλάβουμε το ‘’μέγεθος’’ του ανδρός και τα παιχνιδάκια του σε βάρος μιας ομάδας που δεν βοήθησε πότε.  Ήμαρτον.                                                                                     
Μια απορία προς τους δημοσιογράφους του ‘’Αχελώου’’: Με ποια ιδιότητα, επιτράπηκε στον προαναφερθέντα να μιλήσει?
Στη συνέχεια στοιχήθηκαν στην σειρά του εκτελεστικού αποσπάσματος, σαν ‘’καλά’’ παιδιά, και οι παλαίμαχοι, με μια δήλωση ‘’μνημείο’’ : ‘’Ο Κωστούλας είναι συνώνυμο της Ιστορίας του Παναιτωλικού.’’ Έχετε δίκιο, συνώνυμο της ιστορίας του συλλόγου ΔΕΝ είναι ο Γάλλος και ο Κουτσογιάννος, ο Τριανταφύλλου και οι ιδρυτές του, η ΕΝΔΟΞΗ ομάδα του ’55 και το, μοναδικά παγκόσμιο, φιλεκπαιδευτικό του έργο, αλλά ο ‘’φεύγω / μένω’’. Εδώ σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Πόσο χαμηλά πέσατε, εσείς οι ήρωες των παιδικών μας χρόνων, και προδώσατε όχι μόνο τους εαυτούς σας αλλά και τον κόσμο της ομάδας που τόσα πολλά σας έδωσε. Κάθε φορά που περνάτε μπροστά από το άγαλμα του Γάλλου πρέπει να σκύβετε το κεφάλι. Για λύπηση είστε.
Τέλος το κερασάκι στην τούρτα έβαλε το συμβούλιο του ερασιτέχνη Παναιτωλικού. Έστειλε φιρμάνι ο ‘’αγάς’’, με το γνωστό ‘’αγγελιοφόρο’’, και τσακιστήκατε να βγάλετε ανακοίνωση. Όταν ο ‘’ξενερωμένος’’ απαξίωνε τον κόσμο και το σύλλογο, με βαρύτατες εκφράσεις, εσείς που ήσασταν? Όταν κατηγορούσε το σύμπαν όλο, εκτός από τον εαυτό του και τους συνεργάτες του, εσείς τι κάνατε? Είστε εκλεγμένοι να εκπροσωπείτε και να διοικείτε τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό, ΟΧΙ να γίνεστε γραφείο τύπου της ΠΑΕ. Κρίμα.

Κλείνοντας, να σημειώσουμε, πως οι κόλακες του ‘’φεύγω / μένω’’ διαθέτουν επιλεκτική μνήμη, για να είναι αρεστοί και να εξυπηρετούν τα δικά τους μικροσυμφέροντα, που καμία σχέση δεν έχουν με το σύλλογο. Εξευτελίζονται για διαφόρων ειδών ‘’αργύρια’’ αλλά το τέλος του Ιούδα είναι γνωστό. Αυτούς έχεις δίπλα σου ‘’ξενερωμένε’’, να τους χαίρεσαι.

Υ.Γ. Τη ντροπιαστική εμφάνιση στην Πάτρα σε ποιόν την αφιερώνετε?                       
Ούτε μια συγγνώμη?"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου