Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Τα έψαλαν στον Δήμαρχο...(φωτο)

 
Από το πρωί δεκάδες παιδιά κατέφθασαν στο Δημαρχείο για να πουν τα κάλαντα στον Δήμαρχο Παύλο Μοσχολιό. Το γραφείο του Δημάρχου γέμισε από τις ζεστές φωνές των παιδιών και η γιορτινή ατμόσφαιρα ήταν διάχυτη στον χώρο του Δημαρχείου
Πρώτοι "τα είπαν" στον Δήμαρχο τα παιδιά από τη χορωδία παραδοσιακής μουσικής του Δήμου. Η ποικιλία των μουσικών οργάνων έδωσε στα κάλαντα μία διαφορετική και πολύ ενδιαφέρουσα χροιά...

Στη συνέχεια, μέλη της φιλαρμονικής που από το πρωί γεμίζουν την ατμόσφαιρα με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες, κατέφθασαν και στο Δημαρχείο, παίζοντας με τον μοναδικό τους τρόπο τη μελωδία απ τα κάλαντα.

Τέλος, τα παιδιά απ το "Χαμόγελο του Παιδιού" που στεγάζεται στα Καλύβια, έψαλαν χαρούμενα στον Δήμαρχο τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και εκείνος τους έδωσε τις καλύτερες ευχές του.

Στο τέλος ο Δήμαρχος δήλωσε "Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Αγρινιώτες και τις Αγρινιώτισσες χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος. Εύχομαι το νέο έτος να είναι καλύτερο για όλους και αυτές οι μέρες να είναι οι τελευταίες δύσκολες μέρες για τον Ελληνικό λαό. Εύχομαι να έρθει ένας χρόνος με δουλειά, ευημερία και προκοπή." ενώ συμπλήρωσε:" Ευχαριστώ από καρδιάς τους Δημότες μας που συνέβαλαν με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ώστε να βοηθηθούν οι αναξιοπαθούντες συνάνθρωποί μας. Ας σταθούμε δίπλα τους...Ας μην αφήσουμε κανένα παιδί να περάσει δύσκολα αυτές τις άγιες μέρες..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου