Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ρεπετσάς-Ζουλιώτης: Οι δυο Καλυβιώτες του Ηρακλή Ψαχνών

Θανάση Ρεπετσάς και Δημήτρης Ζουλιώτης μίλησαν για όλα στο kalyvia.gr
Με αφορμή την ολιγοήμερη διακοπή των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, ο Θανάσης Ρεπετσάς και ο Δημήτρης Ζουλιώτης επισκέφθηκαν τις ημέρες των Χριστουγέννων, τον τόπο καταγωγή τους τα Καλύβια Αγρινίου, δύο ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν επάξια το τοπικό ποδόσφαιρο αγωνιζόμενοι στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Οι δύο συμπατριώτες μας κατά την εδώ παραμονή τους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με τα συγγενικά τους πρόσωπα αλλά και πολλούς φίλους στο Αγρίνιο. Μάλιστα είδαν και τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ Καλυβίων, καθώς και της Α.Ε. Μεσολογγίου στο νικηφόρο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Η ομάδα της Εύβοιας πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, ενώ την 18η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό. Στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησαν στον Γιώργο Πανταζόπουλο και την ιστοσελίδα www.kalyvia.gr, σχολιάζουν μεταξύ άλλων το φετινό πρωτάθλημα, την παρουσία τους στην ομάδα των Ψαχνών, το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και δίνουν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά. Διαβάστε αναλυτικά:
- Ποια είναι η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σας στο πρωτάθλημα της Football League;
Ρεπετσάς: Είναι πάρα πολύ καλή, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι στο τέλος του πρώτου γύρου θα είμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Στόχος της ομάδας είναι να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις.
Ζουλιώτης: Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα κρίνεται επιτυχημένη και αυτό γιατί η ομάδα «δουλεύει» σωστά, με προγραμματισμό και ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής την υποστηρίζει με θέρμη.
- Είστε ικανοποιημένοι από την αγωνιστική σας παρουσία και τη διαμονή σας στον ΗΡΑΚΛΗ και την περιοχή της Εύβοιας;
Ρεπετσάς: Είμαι στον τρίτο χρόνο που αγωνίζομαι στον ΗΡΑΚΛΗ και έχω καταφέρει να καθιερωθώ στο βασικό αγωνιστικό σχήμα της ομάδας. Επίσης περνάω καλά στην περιοχή και αυτός είναι ένας από τους λόγους που με κράτησε τόσο καιρό εκεί.
Ζουλιώτης: Πάρα πολύ ικανοποιημένος! Είμαι στην ομάδα ακριβώς ίδιο χρονικό διάστημα και αυτό δείχνει την αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει και από τις 2 πλευρές. Η διαμονή στα Ψαχνά και γενικά στην περιοχή της Εύβοιας είναι πάρα πολύ καλή! Όποιος μάλιστα την επισκεφθεί είμαι σίγουρος ότι θα του αρέσει πολύ.
- Πως κρίνετε το αγωνιστικό επίπεδο της Football League; Για τον προσεχή αγώνα με τον Παναιτωλικό τι προβλέπετε για το αποτέλεσμα;
Ρεπετσάς: Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών, αφού συμμετέχουν πολλές ομάδες από τις οποίες κάποιες πέρυσι συμμετείχαν στην Super League. Μια από τις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για την άνοδο είναι και ο Παναιτωλικός και για εμάς η επικείμενη αναμέτρηση αποτελεί ένα «ιδιαίτερο» συναισθηματικά παιχνίδι. Εύχομαι να γίνει ένα καλός αγώνας που θα αρέσει στους φιλάθλους, ενώ το ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες παραμένει καθαρά βαθμολογικό. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ με την μέχρι τώρα αγωνιστική του παρουσία δεν αρκείται πλέον σε μια απλά «τιμητική θέση» αλλά θα διεκδικήσει μέχρι τέλος την είσοδό του στα play-offs που οδηγούν στην επόμενη κατηγορία.
Ζουλιώτης: Το επίπεδο φέτος είναι πολύ υψηλό, αφού είναι ένα πρωτάθλημα με 21 ομάδες και οι μισές από αυτές διεκδικούν την άνοδο. Για το ματς με τον Παναιτωλικό πιστεύω ότι θα είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που έχουν κοινό στόχο και πραγματικά εύχομαι να γίνει ένα όμορφος αγώνας, που θα τον ευχαριστηθεί ο κόσμος και βέβαια να κερδίσει ο καλύτερος.
- Για τον τόπο καταγωγή σας, τα Καλύβια Αγρινίου και για τον ΠΑΟΚ, τι επιθυμείτε;
Ρεπετσάς: Για το χωριό εύχομαι οι κάτοικοί του να προσέξουν περισσότερο τον τόπο τους για να αναπτυχθεί και να γίνει πιο ελκυστικός για κάποιον που θέλει να το επισκεφθεί και να ζήσει σε αυτό. Για τον ΠΑΟΚ θα επιθυμούσα να ξαναγίνει όπως παλαιότερα, ένα ανταγωνιστικό σωματείο για το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας.
Ζουλιώτης: Για τον ιστορικό ΠΑΟΚ Καλυβίων εύχομαι να ανέβει πιο ψηλά στις τοπικές κατηγορίες και τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα, είτε από το χωριό είτε από την γύρω περιοχή, να βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.
- Ποιες οι ευχές σας για τη νέα χρονιά του 2013 που «υποδεχόμαστε» σε λίγες ημέρες;
Ρεπετσάς: Εύχομαι για το νέο έτος πάνω απ΄όλα υγεία σε όλο τον κόσμο και υπομονή στις δύσκολες μέρες που ζούμε ως κοινωνία.
Ζουλιώτης: Επίσης και εγώ εύχομαι να έχουμε όλοι μας υγεία και να ξεπεράσουμε γρήγορα τα προβλήματα και τις αντιξοότητες των τριών τελευταίων χρόνων. Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο!

Πηγή: www.kalyvia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου