Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Εξετάζεται αστυνομικός του ΤΔΝ Αγρινίου, για εμπλοκή σε κύκλωμα ναρκωτικών

 

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο η είδηση της σύλληψης απο την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες,  ενός αστυνομικού της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, για εμπλοκή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών
Σύμφωνα με το newsbeast.gr τρεις συνολικά αστυνομικοί βρίσκονται ανάμεσα στους συλληφθέντες, ένας εκ των οποίων απο το Αγρίνιο.
Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εξάρθρωσης κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο.  Μέχρι τώρα έχουν γίνει είκοσι οκτώ συλλήψεις ατόμων μεταξύ των οποίων είναι και οι τρεις αστυνομικοί.

'Έπειτα από πολύμηνες παρακολουθήσεις των τηλεφωνικών συνδέσεων κυρίως κρατουμένων των φυλακών η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αθήνας και τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Βόλου και του Αγρινίου, προχώρησε σε συλλήψεις 28 πολιτών ανάμεσα στους οποίους είναι και 3 αστυνομικοί, για υποθέσεις διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.

Οι τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη τον Βόλο, το Αγρίνιο ενώ πρώην αστυνομικός της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που εργάζεται στην αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών, μετέβη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βοηθήσει το διοικητή της Ασφάλειας, στην ολοκλήρωση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, σε σπίτια υπόπτων στη Θεσσαλονίκη κατασχέθηκαν 40000 ευρώ, και μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς.
Η εμπλοκή του αστυνομικού από το Αγρίνιο, προέκυψε μετά από τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και η είδηση έχει σκάσει σαν "βόμβα" μεταξύ των συναδέλφων του. Ο αστυνομικός έχει μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη και εξετάζεται

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου