Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στην Ξάνθη...

 

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του φρικτού εγκλήματος που συγκλονίζει το πανελλήνιο...
-Είχαν προηγηθεί ολονύχτιες ανακρίσεις και έρευνες, η Αστυνομία ξετύλιξε του κουβάρι του εγκλήματος τα... ξημερώματα της Παρασκευής…
Στην ...
ταυτοποίηση του δράστη που προκάλεσε το φρικιαστικό έγκλημα τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πόλη της Ξάνθης προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους και ολονύχτιες ανακρίσεις.

Πρόκειται για τον 35χρόνο Χ. Π. γείτονα της 34χρόνης Ζωής ο οποίος είναι αυτός που τις στέρησε με τόσο φρικτό και σοκαριστικό τρόπο τη ζωή.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης είχαν προσαχθεί δέκα άτομα φερόμενα ως ύποπτα ή σχετικώς εμπλεκόμενα με την υπόθεση με την Αστυνομία να ξετυλίγει τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής το κουβάρι του εγκλήματος.

Ο 35χρόνος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για αντίστοιχα εγκλήματα, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας ο 35χρόνος φέρεται αρχικά να είχε ομολογήσει την πράξη του ωστόσο στη συνέχεια ο ίδιος φέρεται να αναίρεσε τα όσα είπε ισχυριζόμενος ότι δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, λίγα μόλις τετράγωνα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, με τους Αστυνομικούς να ταυτοποιούν τη δράση του 35χρόνου.


ThrakiToday

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου