Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ολική σχεδόν η καταστροφή στο Pan Sport (φωτο)

Την στιγμή που διαψεύδονται κατηγορηματικά δημοσιεύματα περί ρίψης μολότοφ στην μπουτίκ του Παναιτωλικού, η Πυροσβεστική ερευνά τα αίτια της φωτιάς, που προκάλεσε σοβαρές ζημίες στο κατάστημα το απόγευμα
Απ’όλες τις πλευρές, μετά το περιστατικό, συνίσταται ψυχραιμία, μιας και είναι  αλήθεια πως δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποιοι, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις,  που να θέλουν να δυναμιτίσουν περισσότερο το τεταμένο κλίμα στην ομάδα, κυρίως εξαιτίας της κόντρας των οργανωμένων οπαδών με τη Διοίκηση της ΠΑΕ.

Σε αυτήν την κατεύθυνση δεν βοηθούν καθόλου δημοσιεύματα του Αθηναϊκού ηλεκτρονικού τύπου, περί δήθεν ρίψης βόμβας μολότοφ από αγνώστους, που προκάλεσε τη φωτιά στη βιτρίνα της μπουτίκ.
Η αλήθεια είναι πως η Πυροσβεστική προς το παρόν δεν έχει συλλέξει κανένα στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα πως έγινε εμπρησμός, αφού δεν υπάρχει κανένα τέτοιο εύρημα και δεν έχουν βρεθεί κάποια  υπολείμματα πχ στουπιά, πέτρες, γυαλιά από μπουκάλια ή μυρωδιά  βενζίνης στο χώρο κλπ.  Άλλωστε ο πρώτος άνθρωπος που είδε τη φωτιά, μια περαστική γυναίκα που ειδοποίησε και την Πυροσβεστική, δεν κάνει λόγο στη μαρτυρία της για ύποπτο άτομο ή άτομα στο σημείο.

Αλλά και η περίπτωση του βραχυκυκλώματος ή του ατυχήματος επίσης δεν μπορεί να αποκλειστεί προς το παρόν κι έτσι η Πυροσβεστική συνεχίζει την έρευνα στον χώρο.
Η καταστροφή  στην βιτρίνα είναι ολοσχερής , ενώ σοβαρότατες  είναι οι ζημιές και στο εσωτερικό του καταστήματος εξαιτίας της κάπνας. «Όλο το εμπόρευμα, είναι για πέταμα ενώ σχεδόν ολοκληρωτικά έχει καταστραφεί και ο εξοπλισμός του καταστήματος», λένε χαρακτηριστικά πολίτες που είδαν από κοντά το μέγεθος της ζημιάς.

Την ευθύνη της μπουτίκ την έχει  ζευγάρι επαγγελματιών, που την έχει νοικιάσει από την ΠΑΕ Παναιτωλικός, ενώ πρόσφατα είχε γίνει αγορά μεγάλης ποσότητας ρουχισμού, που πλέον έχει αχρηστευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου