Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Μεταθέσεις-τοποθετήσεις αξιωματικών στην Α/Δ Ακαρνανίας

      
epi-ad-akarnanias
Αλλαγές στις διοικήσεις των τμημάτων και μεταθέσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. σε άλλα Τμήματα από αυτά στα οποία έως τώρα υπηρετούσαν ανακοινώθηκαν και για την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας..........
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπαευθυμίου από τη διοίκηση της Τροχαίας Αγρινίου, μετατίθεται διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα. Τη θέση του στη διοίκηση του τμήματος της Τροχαίας παίρνει ο υποδιοικητής του τμήματος κ. Απόστολος Καπνιάρης.
Ο κ. Δημήτρης Γαλαζούλας από υποδιοικητής του Α.Τ. Αγρινίου, ορίζεται διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου. Ο κ. Μιχάλης Τζακώστας που κατείχε τη θέση του διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, μετατίθεται υποδιοικητής στη Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου.
Στη θέση του κ. Τζακώστα στη διοίκηση της Δίωξης Ναρκωτικών, μετατίθεται ο κ.Νίκος Κώνστας που έως τώρα υπηρετούσε στο Α.Τ. Αγίου Βλασίου.
Ο διοικητής του Α.Τ. Αμφιλοχίας Γιώργος Χρήστου εισέρχεται στο Α.Τ. Αγρινίου και τη διοίκηση του Α.Τ. Αμφιλοχίας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ματσούκας, που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Αγρινίου.
Ακόμη, στη διοίκηση του Σταθμού Τροχαίας Αμφιλοχίας, στη θέση του κ. Θωμά Μπαρμπάκη, ο οποίος πλέον θα υπηρετεί στην Ασφάλεια Αγρινίου, μετακινείται η κα. Σκαμπαρδόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου