Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Στο φουλ οι… μεταγραφικές μηχανές

        
pan-xavosΤον… χαμένο χρόνο θέλει να αναπληρώσει η ομάδα του Αγρινίου προχωρώντας στην ενίσχυση του ρόστερ τις προσεχείς ημέρες ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας.......
Το γεγονός πως η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν πλησιάζει (αναφέρεται πως έχει οριστεί για τις 27 Ιουνίου) και έχει ολοκληρωθεί μόλις μια μεταγραφή, ασκεί πίεση στη διοίκηση του Παναιτωλικού να κλείσει και τα υπόλοιπα… μέτωπα. Οι Αγρινιώτες αναμένεται να δουλέψουν στο… φουλ τις μηχανές από τις αρχές της εβδομάδας καθώς ο Μάκης Χάβος θέλει να έχει στη διάθεσή του όσο το δυνατό μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της νέας σεζόν ώστε να γίνει πιο εύκολη και η δουλειά του στην προετοιμασία.
Όπως είναι ήδη γνωστό, η προσοχή των διοικούντων τον Τίτορμο έχει στρέψει κατά κύριο λόγο την προσοχή της στην εγχώρια αγορά με τα ονόματα των Τσαμπούρη, Κόρμπου, Ναβάρο να έχουν περίοπτη θέση στη λίστα, ενώ «παίζει» ακόμη η περίπτωση του Καρυπίδη. Έτσι, τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο Αγρίνιο ώστε να δοθεί ένα έξτρα κίνητρο στους φιλάθλους αναφορικά με την αγορά των διαρκείας που ως τώρα κυλά πολύ ικανοποιητικά, καθώς έχει «σπάσει» το… φράγμα των 1.000 καρτών.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου