Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

BINTEO-Δεν θα πάει στην Βραζιλία ο μικρός Τζέι-Το μήνυμα που έστειλε στον Σαμαρά

BINTEO-Δεν θα πάει στην Βραζιλία ο μικρός Τζέι-Το μήνυμα που έστειλε στον Σαμαρά
Η ΕΠΟ απηύθυνε την πρόσκληση, ο Γιώργος Σαμαράς το ζήτησε, αλλά τελικά ο μικρός Τζέι δεν θα ταξιδέψει στην Βραζιλία για να δει από κοντά τον αγαπημένο του παίκτη και την εθνική ομάδα απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Με ανάρτηση που έκανε ο πατέρας του γλυκύτατου παιδιού που έχει συγκινήσει όλον τον κόσμο ενημέρωσε πως δεν είναι δυνατόν να ταξιδέψουν στην Βραζιλία....
Όπως ο ίδιος εξήγησε όταν δέχθηκαν το τηλεφώνημα με την πρόταση της ΕΠΟ ήταν ήδη στον δρόμο για το αεροδρόμιο και αναχωρούσαν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.
{Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας. Σήμερα λάβαμε μία φανταστική προσφορά, να παρακολουθήσουμε από κοντά το Παγκόσμιο Κύπελλο και να δει ο Jay τον ήρωα του Σαμαρά. Δυστυχώς ήμασταν ήδη στον δρόμο για το αεροδρόμιο ξεκινώντας τις οικογενειακές μας διακοπές. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους για αυτό που έκαναν για τον Τζέι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη και θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Τζέι μόλις είδε τις δηλώσεις του Σαμαρά ήθελε να απαντήσει… Σας ευχαριστούμε όλους», αναφέρει το μήνυμα του πατέρα του Τζέι στο Facebook και ακολουθεί ένα βίντεο με το μήνυμα του Τζέι στον Σαμαρά.
«Σε ευχαριστώ Σάμι. Ελπίζω να πάρεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα είμαι εκεί, αλλά σε αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω να κερδίσετε. Come on Sammy», είναι τα λόγια του μικρού Τζέι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου