Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

"Πέθανε" το παιδί του για να πάει σε άλλη ομάδα!

 

Πέθανε το παιδί του για να πάει σε άλλη ομάδα!

Ο τέως –πλέον- προπονητής της Ορμής στο χάντμπολ προφασίστηκε τον θάνατο της 10χρονης κόρης του για να ταξιδέψει στην Σλοβενία και να υπογράψει με άλλη ομάδα.
Η συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη έγινε σήμερα από τους ανθρώπους της ομάδας της Πάτρας.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…
Πριν από λίγες ημέρες ο προπονητής της ομάδας Ιβάν Τσοπ ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας ότι πέθανε η 10χρονη κόρη του Συγκλονισμένοι οι υπεύθυνοι της Ορμής τακτοποίησαν άμεσα τις όποιες εκκρεμότητες βρίσκοντας αεροπλάνο και πληρώνοντας τα μεταφορικά μέσα.
Σήμερα αποδείχθηκε όμως ότι ο «θάνατος» της κόρης του ήταν απλώς ένα ψέμα για να βρει την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Σλοβενία και να υπογράψει συμβόλαιο με την Μπάνια Λούκα.
Φυσικά η αντίδραση από την ελληνική ομάδα ήταν μεγάλη. Έχει ήδη προχωρήσει σε καταγγελία στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ και μήνυση κατά του πρώην προπονητής της.
Για το θέμα έκανε την ακόλουθη δήλωση και ο πρόεδρος της Ορμής, Ανδρέας Κόγκας:
«Πριν από δύο ημέρες μας συγκλόνισε ο «θάνατος» ενός 10χρονου κοριτσιού, του προπονητή Ivan Cop, που αποδείχθηκε απίστευτη απάτη από έναν άνθρωπο, ο οποίος έπαιξε θέατρο κλαίγοντας και ουρλιάζοντας για τη ζωή του παιδιού του, που αρχικά ήταν σε «βαθύ κώμα» και μετά «έφυγε» από τη ζωή, λέγοντας σε όλους μας «ο Θεός πρέπει να παίρνει πρώτα του γονείς και μετά τα παιδιά», μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες στο Κλειστό Γυμναστήριο.
Την ίδια στιγμή κινητοποιηθήκαμε να βρούμε αεροπορικό εισιτήριο με την εταιρεία Super Cargo, που στην κυριολεξία βρέθηκε το τελευταίο εισιτήριο, ένα business class, λίγη ώρα πριν απογειωθεί το αεροπλάνο.
Ακόμα και μέσα στο ταξί, που τον συνόδευα εγώ και ο γιος μου Αλέξανδρος, το οποίο έφτασε στο αεροδρόμιο σε 1:45 από Πάτρα, συνέχιζε το ίδιο θέατρο.
Ακόμα και όταν τον ενημερώναμε ότι την επόμενη ημέρα θα μεταβώ ο ίδιος στη Σλοβενία, δεν έλεγε τίποτα.
Και όλα αυτά, γιατί σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, μία ημέρα αφότου ήρθε στην Πάτρα, έκλεισε συμφωνία με την ομάδα BORAC της Banja Luka της Βοσνίας.
Ενημερώθηκα από έναν φίλο προπονητή στη Βοσνία και δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Μιλήσαμε μαζί του στα αγγλικά (κ. Κουκουλομάτη) επί μισή ώρα και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο έπαιξε με τη ζωή του παιδιού του.
Δεν υπάρχουν λόγια αυτή τη στιγμή για να πούμε.
Απευθύνομαι στον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε., στο αθλητικό σωματείο Π.Α.Ο.Κ., τους ζητάω συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την αήθη συμπεριφορά του Jani Cop και δηλώνω ότι αν θεωρούν ότι εξαπάτησα για οποιοδήποτε λόγο τον θεσμό του Πρωταθλήματος και του αθλητισμού γενικότερα, θέτω την απόσυρση της ομάδας μου από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στη διάθεσή τους.
Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη και θα ενημερωθεί και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου