Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Αγρίνιο: 742 υπογραφές εμπόρων για την Κυριακάτικη αργία

        
koi-emporika-ioynios-2013-8Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου διακίνησε τις τελευταίες μέρες στην αγορά της πόλης ένα κείμενο επαναβεβαίωσης και αυτοδέσμευσης για την θέση των εμπόρων σε σχέση με το θέμα της Κυριακάτικης Αργίας.
Στην πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου υπήρξε καθολική ανταπόκριση από μέλη και μη μέλη του Συλλόγου .
«Κάτω από το κείμενο που ακολουθεί υπάρχουν τα ονοματεπώνυμα και οι υπογραφές 742 συναδέλφων που είναι στην διάθεση κάθε μέσου μαζικής ενημέρωσης ή άλλου ενδιαφερόμενου», αναφέρει η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Ε.Σ. Αγρινίου.
 Το κείμενο έχει ως εξής:                                                                       
ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ
ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΡΟΣ: την κοινωνία, τους κοινωνικούς φορείς, όλους τους εργαζόμενους, τα όργανα αποφάσεων και εξουσίας, τους συναδέλφους, τα παιδιά μας.
 
Όλοι εμείς που συνυπογράφουμε εδώ σήμερα, δηλώνουμε απερίφραστα και προς κάθε κατεύθυνση:
1)     ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ.
2)     ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ (1 ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ-ΑΥΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ) ΚΑΙ
       3) ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΟΜΟ-   ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3-11-2013 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!!! 
 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ
…ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ…………………………………………ΥΠΟΓΡΑΦΗ……………………………………………………………………………………………………………….(ακολουθούν οι υπογραφές των συναδέλφων)…………………… …………………………………………………………………………………………
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου