Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ο Παναιτωλικός έτοιμος για το τρίποντο με την Καλλονή

        
sup-panai-pas13Με φόρα για τη νίκη
Αποφασισμένος να πανηγυρίσει μία ακόμα νίκη δείχνει ο Παναιτωλικός, που ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του και το βράδυ της Δευτέρας ρίχνεται στη μάχη του αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής. Σε μια αναμέτρηση στην οποία καλείται να ξεπεράσει κάθε δυσκολία που θα παρουσιαστεί και την αντίσταση που θα προβάλει η αντίπαλη ομάδα, για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα που θα τον φέρει ακόμα ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.
Το χθεσινό πρόγραμμα είχε προπόνηση με αρκετή ένταση. Με ταχύτητες, με τελειώματα φάσεων. Σήμερα το βράδυ την ώρα του αγώνα (7.30) ακολουθεί νέα προπόνηση και αύριο Κυριακή ολοκληρώνεται η προετοιμασία.
Το ευχάριστο για τον Μάκη Χάβο είναι ότι με εξαίρεση τον Μάουρο Πόι και φυσικά τον Δημήτρη Κουτρομάνο που έχει μακρά αγωνιστική απουσία, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του. Ο Γιώργος Θεοδωρίδης που είχε δεχτεί ένα χτύπημα, ξεπέρασε κάθε ενόχληση και από χθες συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα που ακολουθούν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.
Μικροπροβλήματα αντιμετώπισαν μέσα στην εβδομάδα οι νεαροί Παπουτσογιαννόπουλος – Μεταξούλης, που σήμερα θα προπονηθούν κανονικά. Το ίδιο και ο Σιρίλ Καλί, ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση την Πέμπτη.
Με όλο το έμψυχο δυναμικό στη διάθεσή του ο τεχνικός του Παναιτωλικού θα έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να αφήσει κάποιους ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής όταν αύριο το βράδυ θα κάνει τις τελικές του επιλογές.
Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, τα πράγματα μάλλον είναι ξεκάθαρα. Οι δέκα από τους έντεκα που έπαιξαν στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα, λογικά θα είναι στο αρχικό σχήμα και τη Δευτέρα. Η μοναδική αλλαγή θα είναι η παρουσία του Γιώργου Θεοδωρίδη αντί του Στέλιου Σφακιανάκη. Αφ’ ενός γιατί χρειάζεται τώρα ένα πιο επιθετικογενές σχήμα και αφ’ εταίρου επειδή, ο Θεοδωρίδης που τον αντικατέστησε στην ανάπαυλα του αγώνα της Ριζούπολης είχε εξαιρετική παρουσία στο β’ ημίχρονο.
Η αμυντική διάταξη θα παραμείνει αναλλοίωτη. Ο Ράφαελ, τερματοφύλακας, Κούσας και Μπικέι στον άξονα της οπισθοφυλακής, ο Γκάλο (δεξιά) και ο Μελισσάς (αριστερά) στα άκρα. Αμυντικά χαφ θα είναι σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Τζούνιορ και ο Γοδόι.
Ως δεξί χαφ θ’ αγωνιστεί ο Μπακάκης και αριστερό ο Καμαρά. Ο Μπόγιοβιτς θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης και ο Θεοδωρίδης πίσω του με ελεύθερο ρόλο.
Ο Παναιτωλικός θέλει να υπερασπιστεί το σερί που έχει στα παιχνίδια που έδωσε στο Αγρίνιο. Όπου, ούτε έχει χάσει, ούτε έχει δεχτεί γκολ. Είναι η μοναδική ομάδα της Super League στην έδρα της οποίας δεν έχει σκοράρει αντίπαλος. Παρότι πέρασαν απ’ αυτή ήδη οι δύο καλύτερες επιθέσεις (Ολυμπιακός με 24 γκολ, ΠΑΟΚ με 15 γκολ).
Διατηρώντας αυτό το σερί, ο Παναιτωλικός έχει την ικανότητα να «χτυπήσει» επιθετικά και να φτάσει στη νίκη. Η Καλλονή έχει ένα «σφικτό» σύνολο μεσοαμυντικά, αλλά δεν είναι άτρωτη. Επιθετικά βασίζεται πολύ στην εμπειρία του Περόνε, όπως και στη διεισδυτικότητα και ευστοχία του Μανούσου. Και οι δύο δεν θ’ αγωνιστούν στο Αγρίνιο. Ο πρώτος λόγω τιμωρίας μετά την αποβολή του στη Λιβαδειά, ο δεύτερος επειδή δεν βγήκε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της διοργανώτριας, στην οποία απολογήθηκε, μετά την ανίχνευση απαγορευμένης ουσίας σε αντιντόπινγκ κοντρόλ.
Το παιχνίδι, που θα διευθύνει ο Πειραιώτης Σπάθας, με διαιτητή τον οποίο δεν έχει κερδίσει ποτέ ο Παναιτωλικός, αναμένεται να παρακολουθήσει πολύς κόσμος λόγω της αργίας της ημέρας και της παρουσίας ετεροδημοτών. Ειδικά γι’ αυτό το παιχνίδι μειώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων της μεγάλης κερκίδας στα 20 ευρώ, ενώ θα διατεθούν στην τιμή των 5 ευρώ εισιτήρια σε παιδιά και γυναίκες στη Θύρα 7.
εφημερίδα «Συνείδηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου