Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Καλεί σε « γενικό ξεσηκωμό» το ΠΑΜΕ

        
koi-pame-ert 4Το Π.Α.Μ.Ε. καλεί όλους τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα , σε κάθε κλάδο δουλειάς, τους νέους και τις νέες , τους άνεργους και τους συνταξιούχους , τις γυναίκες και τους μετανάστες, όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς σε γενικό ξεσηκωμό.
Στην ανακοίνωση της Γραμματείας του ΠΑΜΕ στην Αιτωλ/νία τονίζεται: «Σας καλούμε στην Πανελλαδική Απεργία την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Νοέμβρη και στη συγκέντρωση ώρα 10,30 το πρωί στην κεντρική πλατεία ενάντια στα νέα βάρβαρα  αντιλαϊκά  μέτρα που προωθούν κυβέρνηση – τρόικα – κεφάλαιο.
Να μην  επιτρέψουμε να κάνουν τη ζωή μας κόλαση με :
-         Τα νέα και τα παλιά αντιλαϊκά μέτρα, τη φοροληστεία, τα χαράτσια και τους πλειστηριασμούς.
-         Το νέο πετσόκομμα των μισθών και συντάξεων, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, τη διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων, της δημόσιας υγείας και παιδείας κ.α.
Λένε ψέματα ότι δε θα έρθουν άλλα μέτρα, αυτά είναι ήδη ψηφισμένα και μας οδηγούν στη μαζική εξαθλίωση για να σωθούν τα κέρδη της πλουτοκρατίας και των επιχειρηματικών ομίλων, για να γίνουν ακόμα πιο ισχυροί.
Εργάτες, μικρομεσαίοι , αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι και νέες, δεν πρέπει να παραδώσουμε τα δικαιώματά μας στο νέο γύρο της αντιλαϊκής επίθεσης που ετοιμάζουν.
Πρέπει  τώρα να ανασυνταχθούμε , να πιστέψουμε στο δίκαιο και τη δύναμη μας, με συμμαχία και κοινό μέτωπο αγώνα να ανατρέψουμε τα μέτρα και την πολιτική τους , να επιβάλλουμε τα δίκαιά μας.
 
ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου