Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Μαθητική πορεία στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου (φωτο)

        
geg-astynomia-poreiamathiton1
Πληροφορίες κάνουν λόγο για πορεία μαθητών υπό κατάληψη σχολείων του Αγρίνιου από την οποία ομάδα νεαρών έχει φτάσει κοντά στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας στο ύψος της εθνικής οδού και στην υπόγεια διάβαση , δίπλα από το ξενοδοχείο Alexander που οδηγεί στο Αστυνομικό Μέγαρο και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται ακριβώς απέναντι.
Αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχτεί στο πίσω μέρος του κτιρίου της Αστυνομίας για να αποσοβήσουν τυχόν προσπάθεια προσέγγισης των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Οι νεαροί βρίσκονται αυτήν την ώρα στην υπόγεια διάβαση που οδηγεί στην Αστυνομία, φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα.
geg-astynomia-poreiamathiton2geg-astynomia-poreiamathiton3
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

12:20  Σε μια προσπάθεια  εκτόνωσης αστυνομικοί συνομιλούν με μαθητές. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους βρίσκονται και αντιεξουσιαστές.
12:35  Προσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικους βρίσκονται οι διαδηλωτές αυτήν την ώρα. Φωνάζουν συνθήματα κατά της Χ.Α. ,  των δημοσιογράφων και της Αστυνομίας. Οι εντολές στους αστυνομικούς είναι σαφείς: Να μην επιτραπεί άλλο η προσέγγιση στα γραφεία της Χ.Α. και στο Αστυνομικο Μέγαρο.
13:00  Οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές παραμένουν στο σημείο, απέναντι από τους Αστυνομικούς . Η κατάσταση εκτονώνεται.
13: 30 Οι νεαροι διαδηλωτές αποχώρησαν, όπως και οι αστυνομικές δυνάμεις.
geg-astynomia-poreiamathiton4geg-astynomia-poreiamathiton5epi-xa-agrinio1
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου