Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Χάβος: «Η άμυνα το… κλειδί της επιτυχίας»

        
sup-panai-paok-synxi2
Η καλή αμυντική λειτουργία είναι το… κλειδί ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Κλ. Βικελίδης» ο Παναιτωλικός απέναντι στον Άρη, σύμφωνα με τον Μάκη Χάβο.
Πίστη σε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» έχει ο Μάκης Χάβος, όπως τόνισε με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ωστόσο, ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε ότι για να έρθει το αποτέλεσμα… κλειδί είναι η καλή αμυντική λειτουργία.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χάβος στην κάμερα της Nova:
Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη: «Σε όποιο γήπεδο και να παίζουμε θέλουμε τη νίκη. Ο Άρης μπορεί να έχει ένα μόνο βαθμό και θα μπει πολύ δυνατά. Εμείς πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να έχουμε νοοτροπία νικητή».
Για το τι χρειάζεται ο Παναιτωλικός για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Καλή αμυντική λειτουργία είναι το μυστικό γιατί όταν δουλεύει καλά όλη η ομάδα τότε παίρνει εύκολα καλά αποτελέσματα. Από κει και πέρα να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι στην κόντρα επίθεση».
Για το αν είναι αβαντάζ η πίεση που έχει ο Άρης: «Εάν δεν καταφέρει στο πρώτο εικοσάλεπτο να πετύχει κάτι λόγω του ενθουσιασμού τότε η πίεση θα λειτουργεί κατά του. Αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Μέσα στο γήπεδο θα φανεί ο καλύτερος, σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν».
Για το πλάνο που θα ακολουθηθεί: «Το ποδόσφαιρο έχει τέσσερις φάσεις παιχνιδιού, εμείς δουλεύουμε αι στις τέσσερις και πρέπει να είμαστε επιθετικοί όταν έχουμε τη μπάλα και το πρώτο εικοσάλεπτο είναι πολύ κρίσιμο».
Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη από την ομάδα του Άρη: «Ο Άρης έχει ποιότητα και ο Αγκάνθο είναι πολύ καλός παίκτης και όταν βρίσκει δίχτυα ξεμπλοκάρει όλη την ομάδα».
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου