Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Αγρίνιο: Μπάχαλο με τις ειδοποιήσεις για το τέλος επιτηδεύματος

        
koi-eidopoisi-telosepitidevmatos
Τρέχουν και δεν φτάνουν από το πρωί δεκάδες επαγγελματίες, έμποροι, επιτηδευματίες κλπ του Αγρινίου, στους όποιους έφτασε , όπως φαίνεται με μεγάλη καθυστέρηση η ειδοποίηση για την πληρωμή του τέλους επιτηδεύματος.
Εμβρόντητοι οι υπόχρεοι διαπίστωσαν πως η ημερομηνία λήξης της καταβολής είναι η σημερινή, δηλαδή η 30η Σεπτεμβρίου! Όπως είναι φυσιολογικό, οι διαμαρτυρίες είναι πολλές από τους επαγγελματίες: Άλλοι τρέχουν να βρουν χρήματα ώστε να πληρώσουν, ανατρέποντας πλήρως το πρόγραμμα τους, άλλοι προσπαθούν να συνεννοηθούν με κάποιον υπεύθυνο για το αν μπορεί να υπάρξει αναβολή και άλλοι βεβαίως δεν πρόκειται να πληρώσουν είτε λόγω αδυναμίας, είτε εξαιτίας του ξαφνικού της περίπτωσης.
«Τα χαρτιά αναγράφουν ημερομηνία έκδοσης στις 30 Αυγούστου και μας ήρθαν σήμερα , με την καταληκτική ημερομηνία πληρωμής να είναι  η σημερινή! Είναι δυνατόν να ανταποκριθούμε σε αυτήν την υποχρέωση , είναι λειτουργία κράτους αυτή;» λένε χαρακτηριστικά επαγγελματίες της περιοχής, επικοινωνώντας με το agriniopress.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου