Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Προσαγωγές και επεισόδιο με πλανόδιο στο κέντρο του Αγρινίου (φωτο)

        

koi-silipsi-panagia-roma1
Επεισόδιο προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα με πρωταγωνιστή ρομά πλανόδιο μικροπωλητή που πωλούσε σταφύλια στην Μητρόπολη του Αγρινίου, στην διασταύρωση της Σουλίου με την Ζωοδόχου Πηγής.
Ο νεαρός ρομα είχε εκεί το αγροτικό του και πωλούσε τα σταφύλια όταν του έγινε παρατήρηση από  ηλικιωμένο  που του ζήτησε μάλλον να αποχωρήσει επειδή πωλούσε παρανόμως τα προϊόντα.
Κουβέντα με την κουβέντα οι δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Το επεισόδιο έληξε με τους περαστικούς και τους επαγγελματίες της περιοχής να παρακολουθούν άφωνοι. Ο ηλικιωμένος αποχώρησε από το σημείο, αλλά υπήρξε και συνέχεια. Ο νεαρός ρομά , που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τραυματισμένος στο προσωπο, ειδοποίησε τον πατέρα του που έφτασε έξαλλος στο σημείο, έχοντας στα χέρια του έναν σιδερολοστό και απειλώντας τους παντός, περαστικούς, ταξιτζήδες και επαγγελματίες!
Τελικά στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που δεν κατάφεραν να ηρεμήσουν τον μεγαλύτερο ρομά, με αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν  βιαίως στο περιπολικό, όπου μπήκε και ο γιος του. Οι δυο ρομά οδηγήθηκαν στο Αστυνομικο Μέγαρο ενώ το αγροτικό τους πήραν αστυνομικοί και το οδήγησαν επίσης στην έδρα της Αστυνομίας.
koi-silipsi-panagia-roma3
koi-silipsi-panagia-roma2
koi-silipsi-panagia-roma4
.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου