Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Πάρκο: Ο εργολάβος δηλώνει αδυναμία εκτέλεσης του έργου

        
koi-parko-erga4
Παρά τις δικαστικές αποφάσεις που έδωσαν το πράσινο φώς για την απρόσκοπτη εκτέλεση του έργου της ανάπλασης, για τρίτη εβδομάδα δεν υλοποιούνται έργα στο Παπαστράτειο Δημοτικό πάρκο του Αγρινίου και σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, η κοινοπραξία που ανέλαβε το έργο με έγγραφο της εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δηλώνει αδυναμία εκτέλεσης του υπό τις παρούσες συνθήκες.
Στο έγγραφο αυτό προς τις Τ.Υ. του δήμου Αγρινίου, γίνονται αναφορές σε λόγους ασφαλείας, σε επιθέσεις και προπηλακισμούς που έχουν δεχτεί εργαζόμενοι, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται επίκληση και τεχνικών ζητημάτων που υπάρχουν , με αποτέλεσμα να διαπιστώνονται κενά και προβλήματα στην ομαλή εκτέλεση του έργου της ανάπλασης.
Αναμένεται τώρα μετά την εξέλιξη αυτή, οι Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου Αγρινίου, τη στιγμή που δεν υπάρχει κατά τις ίδιες οποιοδήποτε ζήτημα για την ομαλή εκτέλεση του έργου, να ενεργοποιήσουν τις νομικές διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος, ώστε το έργο να εκτελεστεί και να μην υπάρξει πρόβλημα με την χρηματοδότηση του κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου