Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Θέλει να δείξει το καλό του πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό

        
sup-ofi-panai5Πίσω αφήνουν στον Παναιτωλικό την ήττα και την κακή εμφάνιση της πρεμιέρας στο Ηράκλειο και κοιτούν μπροστά. Ο αγώνας με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό , την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια απασχολεί πλέον τους κιτρινομπλέ.
Το αρχικό ζητούμενο στον αγώνα του Σαββάτου είναι καταρχήν η βελτίωση της εικόνας της Αγρινιώτικης ομάδας. Οι καλές εμφανίσεις των φιλικών που γέμισαν προσδοκίες τους φίλους των καναρινιών  δεν έχουν ξεχαστεί. Το αποτέλεσμα κόντρα στους μόνιμους πρωταθλητές θέλει εγρήγορση, πάθος, αλλά και τύχη.
            Σίγουρη θεωρείται η επιστροφή στην 11αδα του Φερνάντο Γοδόι, ενώ ακόμη αμφίβολη παραμένει η συμμέτοχη του τραυματία Λούκας  Βιγιαφάνες που ακόμη και σήμερα γυμνάστηκε μόνος του. Η μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αυτό το πρόβλημα δεν δείχνει να απασχολεί τόσο, όσο ο τραυματισμός του παίκτη που ήδη έχει υποβληθεί σε μαγνητική η οποία δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό.
            Η παράδοση λέει ότι τα ματς με τον Ολυμπιακό πάνε σε κλειστό σκορ μιας και στις τέσσερεις αναμετρήσεις μεταξύ των δυο ομάδων οι φιλοξενούμενοι νίκησαν δυο φορές με σκορ 1-0 και άλλα δυο παιγνίδια έληξαν χωρίς τέρματα. Ο Παναιτωλικός ψάχνει να πανηγυρίσει ένα γκολ κόντρα στους κόκκινους.
            Στο θέμα του Μπεχαράνο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη καθώς αναμένεται τις επόμενες μέρες να επιστρέψει μιας και προτίμησε να καθυστερήσει λίγο παραπάνω ώστε να πάρει κανονική βίζα παραμονής για την έγκυο γυναίκα του και όχι τουριστική που διαρκεί 3 μήνες και μετά θα είχε να αντιμετωπίσει και πάλι το ίδιο πρόβλημα.
            Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να γίνουν επαγγελματίες 2-3 παίκτες ( πιθανότατα Κωνσταντινόπουλος, Χαντάκιας) ενώ δεν υπάρχει σκέψη για νέα μεταγραφή , εκτός της απόκτησης από τώρα του ήδη κλεισμένου Στέλιου Βασιλείου.
            Ικανοποίηση επικρατεί για την σημαντική  κίνηση που παρουσίασαν τις τελευταίες μέρες τα εισιτήρια διαρκείας που ήδη έχουν ξεπεράσει τα 1.900.
            Αύριο Τετάρτη θα ανοίξει η μπουτίκ του Παναιτωλικού στο γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα είναι εκεί για να βρεθούν κοντά στους φίλους της ομάδας. Στην συνέχεια θα γίνει προπόνηση στο γήπεδο με την παρουσία των φιλάθλων .
Γ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου