Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Διαβάστε στο «Γεγονός που κυκλοφορεί

        
epi-gegonos-29-8-14 (550 x 721)Κυκλοφορεί από το πρωί του Σαββάτου 30 Αυγούστου στα περίπτερα και τα κέντρα τύπου η εβδομαδιαία εφημερίδα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας «Γεγονός».
Διαβάστε στο φύλλο που κυκλοφορεί:
-Προβλήματα με την χάραξη του δρόμου Αγρίνιο- Καρπενήσι. Κλιμάκιο του υπουργείου Υποδομών στην περιοχή – Τι γίνεται με ιδιοκτησίες και δημοτικά έργα.
-Βυζαντινά ευρήματα στην Κλόκοβα στο έργο της Ιόνια Οδού. Καθησυχαστικοί οι αρχαιολόγοι για την πορεία του έργου .
-Χωρίς αντίκρισα για τους εμπόρους οι εκπτώσεις στο Αγρίνιο. Τι δείχνουν τα στοιχεία από την περίοδο των θερινών εκπτώσεων.
-Θορυβημένοι οι αστυνομικοί για τον «Καλλικράτη» στα Τμήματα.
-Δραματική κατάσταση στο νοσοκομείο του Αγρίνιου. Αδράνεια καταλογίζεται στη διοίκηση από εκπρόσωπους γιατρών και εργαζομένων.
-Δημερεσίες σε Δήμους και Περιφέρεια στις 7 Σεπτεμβρίου. Δύο οι θεματικοί περιφερειάρχες από την Αιτωλοακαρνανία.
-Όλη η τοπική επικαιρότητα, ρεπορτάζ και ειδήσεις.
- Ο Παναιτωλικός θέλει να ορθώσει ανάστημα απέναντι στον πρωταθλητή. Όλα τα νεώτερα λίγο πριν την κρίσιμη αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό. Σε οχτώ σελίδες διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις της αθλητικός επικαιρότητας.
Όπως κάθε εβδομάδα οι μόνιμες στήλες της εφημερίδας με άποψη και χιούμορ.
(Το «Γεγονός» στεγάζεται στο κέντρο του Αγρινίου, στον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού 10, 3ος όροφος. Τηλέφωνα: 26410-24008 – 45150. FAX: 26410-24009. Email: ef.gegonos@gmail.com WEB: www.e-gegonos.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου