Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Η αποστολή για τον Παναιτωλικό

         
sup-olympiakos-proponisiΈτοιμος ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.
Την τελευταία τους προπόνηση, πριν αναχωρήσουν για το Αγρίνιο, πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Εκεί θα αντιμετωπίσουν, το βράδυ του Σαββάτου, τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.
Η προπόνησή τους αυτή είχε ξανά ποικιλία. Το πρόγραμμα άρχισε με προθέρμανση και δουλειά επάνω στην ταχύτητα. Στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν επάνω στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Όταν και αυτή η άσκηση ολοκληρώθηκε, άλλαξαν τον ρυθμό. Δούλεψαν επάνω στην πίεση προς τον αντίπαλο, όταν η μπάλα χάνεται από την κατοχή μας. Έπαιξαν, ακολούθως, δίτερμα, στα 3/4 του γηπέδου. Ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους με δουλειά επάνω στην τακτική, κάνοντας στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ).
Ο Σιόβας συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, έκανε ο Φουστέρ. Μέρος του προγράμματος με την ομάδα και εν συνεχεία ατομικό, για προφύλαξη, έκανε ο Χολέβας. Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για το Αγρίνιο. Αναλυτικά: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαβιόλα. Στη 18άδα συμμετέχει για πρώτη φορά και ο Τζίμι Ντουρμάζ.
* Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού θα συνεχίσουν και το Σάββατο τα προγράμματά τους, ενώ όσοι έμειναν εκτός για λόγους τακτικής θα γυμναστούν το Σάββατο το πρωί στις 09:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου