Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Iσόπαλο 1-1 το φιλικό του ΠΑΟΚ με το Παναιτώλιο

spo-paok-panaitolio-filiko        


Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι πραγματοποίησε χθες ο ΠΑΟΚ Καλυβίων, αυτή τη φορά με την πολύ καλή ομάδα του Ολυμπιακού Παναιτωλίου, το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, στο γήπεδο Καλυβίων.
Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε σαφώς πιο βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή του, αγωνίστηκε πιο ορθολογικά, κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Δ. Γαλανόπουλου και πίεσε σε όλο το γήπεδο τον αντίπαλό του.
Ο προπονητής Λεωνίδας Ζαχαράτος, με ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, έχει την ευχέρεια να δοκιμάζει αγωνιστικά σχήματα και να βρίσκει λύσεις όταν χρειάζεται, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργεί ένα πειθαρχημένο και ανταγωνιστικό σύνολο!
Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Κώστας Τάκος, πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αφού αγωνιστικά οι παίκτες του εφάρμοσαν σε μεγάλο βαθμό τις τακτικές κινήσεις που δουλεύουν στην προετοιμασία αλλά ταυτόχρονα καταγράφηκαν και πολλά τρεξίματα από τους παίκτες του.
Το γκολ πέτυχε στο πρώτο μέρος ο Πανταζής, ενώ το Παναιτώλιο είχε και δύο δοκάρια προς την εστία του ΠΑΟΚ.
Και οι δυο προπονητές έδωσαν ευκαιρία σε όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους για να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο αγώνα, αφού αυτό που μετράει στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας είναι το επίπεδο ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών και το μοντάρισμα της ομάδας.
Να πούμε επίσης ότι, σε άλλο φιλικό αγώνα που έγινε την περασμένη Τετάρτη ο ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Καμαρούλας. Τα δύο τέρματα πέτυχαν οι Κώστας Στρατόπουλος και Χρήστος .Κ. Αναστασίου.
Την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, ακολουθεί ο φιλικός αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Δοκιμίου, στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου, που διαθέτει τεχνητό τάπητα.
 
kalyvia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου