Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Η ΝΔ εκπέμπει SOS...Ο Σαμαράς την μετατρέπει σε ΠΟΛΑΝ-Απίστευτες ανακοινώσεις... μικρού κόμματος...


Κάποιος πρέπει άμεσα να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στη Συγγρού. Ο χειρισμός από προχτές της μεγάλης ήττας με 9 σχεδόν μονάδες, είναι τραγικός σε όλα τα επίπεδα, δείχνοντας...
τρικυμία εν κρανίω. Μετά την απίστευτη μικρότητα να μην παραδώσει ο Σαμαράς το Μέγαρο Μαξίμου, ακολούθησαν πολλές ανακοινώσεις , οι οποίες ήταν όλες επιπέδου Πολιτικής Άνοιξης. Βγήκε ανακοίνωση για την απρεπή συμπεριφορά του Σαμαρά να μην παραδώσει στον νέο πρωθυπουργό, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Βγήκε μεσαιωνική ανακοίνωση για την πολιτική ορκωμοσία, που είναι μακρυά από τις φιλελεύθερες ιδέες. Βγήκε ανακοίνωση μέχρι και για τρολάρισμα στο διαδίκτυο. 

Και όλα αυτά ΠΡΙΝ ακόμα ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, δείχνοντας πως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει χάσει όχι μόνο την αστικότητα του, αλλά και τα αυγά και τα πασχάλια. 

Σήμερα συνέχισε με δύο ακόμα ανακοινώσεις και ασχολήθηκε ακόμα και με την... Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Νέα Δημοκρατία ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ. Λειτουργεί πλέον σαν ένα μικρό , γεμάτο εμπάθειες κόμμα , εσωστρεφές χάνοντας τον στόχο που είναι η ΠΛΑΤΙΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ. Και η Συγγρού δεν έχει πάρει χαμπάρι. 

Στη βάση του κόμματος υπάρχει ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ. Η Νέα Δημοκρατία βαδίζει ολοταχώς στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ , την ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ και τελικά τον αφανισμός της. 

Κάποιος να σταματήσει την κατρακύλα...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου