Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Κωνσταντινόπουλος: Δεν κατάλαβα ότι ο κ. Βενιζέλος θα είναι εκ νέου υποψήφιος - ΒΙΝΤΕΟ

Κωνσταντινόπουλος: Δεν κατάλαβα ότι ο κ. Βενιζέλος θα είναι εκ νέου υποψήφιος - ΒΙΝΤΕΟ
"Δεν το ξέρω αυτό. Νομίζω όμως ότι από αυτά που κατάλαβα χθες, δεν μπορώ να σας πω ότι κατάλαβα ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Όμως, δεν θα ήθελα να πω κάτι τέτοιο σήμερα..." είπε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό", ερωτηθείς εάν ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ξεκαθάρισε ότι η εκλογή του αρχηγού θα γίνει από τη βάση και όπως σημείωσε "θα είναι μια δυσκολή κατάσταση αλλά πρέπει να την περάσουμε".
"Ο χώρος της κεντροαριστεράς πρέπει να είναι μαζί, με αρχές όμως και κανόνες" τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: "Δεν μπορεί να επιδοκιμάζονται λογικές που καθένας κάθε φορά θα διαφωνεί μέσα στο κόμμα, αύριο θα βρεθεί ο κ. Χ με τον κ. Ψ να διαφωνήσουν και αυτός επειδή δεν θα του αρέσει ή επειδή θα θεωρεί ότι ο προηγούμενος τον υπονόμευσε, θα πηγαίνει να κάνει δικό του κόμμα".
"Πρέπει να βάλουμε τις πολιτικές πάνω από τα πρόσωπα" είπε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Πεταλωτής. "Πρέπει να υπάρχει ο χώρος της κεντροαριστεράς, και ίσως να είναι μια ευκαιρία να μπει με αρχές και να γίνει μια διεργασία η οποία θα είναι πραγματική και όχι απλώς συγκολλήσεις ή διευθετήσεις προσώπων" σημείωσε ο κ. Πεταλωτής.




Διαβάστε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου