Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Παναιτωλικός – Ατρόμητος: Στη μάχη για τα πλέι οφ

        
sup-atromitos-panai4Με φόντο τις προνομιούχες θέσεις της Super League, ο Τίτορμος υποδέχεται τους Περιστεριώτες για την 20ή αγωνιστική (Δευτέρα 26/1, 17.15 Novasports 1/Onsports)
Με μόλις 2 βαθμούς να τους χωρίζουν (Παναιτωλικός 31, Ατρόμητος 29)η ομάδα του Αγρινίου υποδέχεται τους Περιστεριώτες στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League. Αμφότεροι οι αντίπαλοι στοχεύουν στις προνομιούχες πρώτες πέντε θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν και γνωρίζουν καλά πως ο νικητής της επικείμενης αναμέτρησης θα έχει σημαντικό προβάδισμα έναντι του ηττημένου στο υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας.
Ντεμπούτο και επιστροφές
Ευχάριστα ήταν κατά ένα μεγάλο ποσοστό τα νέα για τον Μάκη Χάβο στην τελευταία προπόνηση του Παναιτωλικού πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο την Δευτέρα (26/1) για την 20ή αγωνιστική της Super League. Ο τεχνικός του Τίτορμου θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Λάζαρ, ενώ μπορεί να συμπεριλάβει ξανά στα πλάνα του και τους Μύγα, Βιγιαφάνιες που ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπώρησαν. Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Μορένο που συνεχίζει ωστόσο να ανεβάζει ρυθμούς αλλά και ο Ράφαελ που για μια ακόμη ημέρα έκανε θεραπεία και τρέξιμο. Όσο για τους υπόλοιπους το κυριακάτικο (25/1) πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού – ευλυγισίας, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις επιτάχυνσης, επιθετική τακτική και στατικές φάσεις. Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Μπεχαράνο, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Κολοβούρης, Λαζάρ, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.
Με Μαρσελίνιο στο Αγρίνιο
Έτοιμος να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είναι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το πρωί της Κυριακής (25/1) με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του. Στα πλάνα του συμπεριέλαβε και τον νεοαποκτηθέντα Μαρσελίνιο. Στην 19μελή αποστολή συμμετέχουν οι: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Νάστος, Κούρος, Μπάλλας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Κατσουράνης, Μπρίτο, Ούμπιντες, Γεωργίου, Παπάζογλου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Μαρσελίνιο, Αγκουαζί και Γκαρσία.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου