Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Αλληλεγγύη σε διωκόμενο οπαδό του Παναιτωλικού

        
pan-warriors-ektos«Την Παρασκευή 30/01/15 άλλος ένας οπαδός του Παναιτωλικού θα βρεθεί στο εδώλιο του δικαστηρίου. Αυτή τη φορά εξαιτίας ανυπόστατης μήνυσης- καταγγελίας που έγινε από αστυνομικό και αφορά τον προπέρσινο αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου.» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των οργανωμένων της ομαδας που καλόυν σε συμπράσταση:
» Η δίκη είχε αρχικά οριστεί για τις 24/10/14 αλλά αναβλήθηκε. Οι διώξεις και η καταστολή απέναντι στον οπαδικό χώρο του Παναιτωλικού συνεχίζονται και εντείνονται. Το μεγαλύτερο μας όπλο είναι η αλληλεγγύη. 
Καλούμε όλα τα μέλη του συνδέσμου αλλά και άλλους οπαδούς και φίλους του Παναιτωλικού να παραβρεθούν το πρωί της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου για να εκφράσουμε τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας στον ΑΔΙΚΑ κατηγορούμενο οπαδό της ομάδας μας.
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΩΡΑ: 09.00
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
 
Παρακάτω παραθέτουμε έναν αριθμό τραπεζικού λογαριασμού για οποιονδήποτε θέλει να συνεισφέρει ατομικά ή συλλογικά στην απεγνωσμένη αυτή προσπάθεια του συνδέσμου μας για τη κάλυψη έστω και ένα μέρους των δικαστικών εξόδων των υπόδικων μελών μας. 
Τραπεζικός Λογαριασμός: 6264128568696 (Τράπεζα Πειραιώς)
 
Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση αυτή εδω »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου