Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ικανοποίηση για την ακτοπλοϊκή σύνδεση (video)

 
Παρά τις εντάσεις που υπήρχαν χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου για το θέμα σύναψης δανείου, υπήρχε όμως και ομόθυμη ικανοποίηση για την δρομολόγηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της πόλης με Ιθάκη και Κεφαλονιά
Στο δημοτικό συμβούλιο στο Μεσολόγγι χθες ο Δήμαρχος μίλησε για την έναρξη της ακτοπλοϊκής γραμμής που ξεκινά στις 21 Ιουνίου. Οι παρατάξεις χαιρέτησαν την εξέλιξη αυτή, όπως φαίνεται και από το video του onairnews.gr που ακολουθεί:

Από εκεί και πέρα, οι τόνοι ανέβηκαν όταν η πλειοψηφία εισηγήθηκε την σύναψη δανείου ύψους 1,2 εκατομ. ευρώ, για την αγορά - αξιοποίηση του ΙΧΘΥΚΑ, και την κάλυψη άλλων αναγκών. Το γεγονός ότι ο δήμος Μεσολογγίου, είναι ήδη υπερχρεωμένος, οδήγησε μέλη της αντιπολίτευσης να αντιδράσουν έντονα.

Τελικά όμως η πρόταση του δημάρχου πέρασε και με καλή πλειοψηφία, έχοντας και την στήριξη του κ. Πρεβεζάνου της μείζονος αντιπολίτευσης, του σύμβουλου της παράταξης Αναγνωστόπουλου κ. Σαμαντάς, ενώ ο σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου κ. Νούλας, ψήφισε παρών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου