Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ακομα ζητουν μεταγραφες (αυτοι μας δουλευουν)



Με τον πιο άσχημο  τρόπο ξεκίνησε την θητεία του στον Παναιτωλικό ο Μάκης Χάβος
Ο προπονητής του Παναιτωλικού είδε την ομάδα του να χάνει από τον ισχυρό Ηρακλή Ψαχνών και να νιώθει ανήμπορος να αντιδράσει. Οι φιλοξενούμενοι πιστοποίησαν την αγωνιστική τους  άνοδο, αφού έμειναν 15 παιχνίδια αήττητοι και με την νίκη στο Αγρίνιο σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αναμφίβολα ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε φέτος από το Αγρίνιο και η πορείας της στο πρωτάθλημα δεν αποτελεί έκπληξη.
Όσον αφορά τον Παναιτωλικό ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα του (όλες του 2013), η οποία τον απομάκρυνε από τον στόχο του που πλέον αυτός ξεθωριάζει επικίνδυνα. Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρώτου γύρου ο Παναιτωλικός βρίσκεται κάτω από την μέση της βαθμολογίας και παρά το γεγονός ότι ακόμα απομένουν 23 αγωνιστικές με την παρούσα εικόνα δεν μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Η κατάσταση αυτή την στιγμή δείχνει μη αναστρέψιμη, αφού η ψυχολογία δεν βρίσκεται σε καλό σημείο  και αγωνιστικά είναι κάτω του μετρίου.
Ο νέος τεχνικός δεν παρέλειψε να ζητήσει μεταγραφική ενίσχυση τριών- τεσσάρων παιχτών για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, ενώ πρέπει να δουλέψει αρκετά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Στα μείον του Παναιτωλικού βρίσκεται ακόμη το γεγονός ότι δεν απολαμβάνει την στήριξη των οπαδών του, αφού μετά το τέλος του ματς αποδοκίμασαν τους παίχτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου