Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Η γκάφα με τους έξι ξένους και το e-mail

 
Ονειρο ήταν και πάει όπως φαίνεται η άμεση επάνοδος του Παναιτωλικού στη Super League, πριν ακόμη συμπληρωθεί το μισό του πρωταθλήματος
Δεν είναι η ήττα από τα Ψαχνά, αλλά αυτό που είπε ένα εκ των βασικών στελεχών της ομάδας αμέσως μετά το ματς και για το οποίο πολλοί έχουν μεταβληθεί σε «μαύρα πρόβατα» για τους διοικούντες.
«Μακάρι να ήξερε ένας μπάλα. Ολοι τους είναι άσχετοι...». Και πώς να τον κατηγορήσεις, όταν οκτώ χρόνια μετά ο Φώτης Κωστούλας και οι συνεργάτες του δεν έχουν μάθει ακόμη τα βασικά. Πάρτε παράδειγμα τα δυο τελευταία.
Ακόμη κι αν ο Παναιτωλικός νικούσε τον Ηρακλή Ψαχνών, θα έχανε το ματς στα χαρτιά, καθώς στο ντεμπούτο του στον πάγκο ο Μάκης Χάβος χρησιμοποίησε έξι ξένους, ενώ ο διεθνής Σενεγαλέζος επιθετικός Μακούμπα Κάντζι πήγε στην Καλλονή τού (πρώην...) Μπάμπη Τεννέ, καθώς ο ατζέντης του ζητούσε σε e-mail την προσφορά των 40.000 ευρώ ώστε να την έχει διαπραγματευτικό ατού με την ομάδα της Μυτιλήνης, που με λίγα παραπάνω άρπαξε τον παίκτη!
Ο Χάβος ζήτησε δυο τρεις μεταγραφές, ο Κωστούλας θα ξαναμπεί σε διαδικασία να πάρει κι άλλους παίκτες (ο Στέφανος Κοτσόλης είναι βασικός υποψήφιος για τη θέση του τερματοφύλακα) και η ιστορία επαναλαμβάνεται χωρίς αποτέλεσμα. Και το χειρότερο, κανείς δεν παραιτείται από ευθιξία...
- Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης δεν έχει γίνει πόλος έλξης μόνο για έναν και εκεί θα μπλεχτεί λίγο το πράγμα. Οπως και με τον ΟΠΑΠ ο καφές θα έχει... κόκαλα. Ο Αρης θα είναι το... καϊμάκι.
- Η προφητεία των... Μάγιας για τον Ατρόμητο του 2013 άρχισε να βγαίνει αληθινή, αλλά όπως λένε οι...προφήτες θα έχει κι άλλα επεισόδια ώσπου να εκπληρωθεί. Οι δουλειές με τον «μαύρο χρυσό» θα αναγκάσουν τον Σπανό να ανακηρύξει... ΑΟΖ σε άλλο οικόπεδο και να αρχίσει τις εξορύξεις. Γειτονικό οικόπεδο, που παλιά ήταν ο δικαιούχος και μέσα του κρύβει ανεκμετάλλευτο θησαυρό...
Η σπόντα στον... νονό
Δεν ήθελε να την αφήσει τη σπόντα του ο Αναστόπουλος για τον Μπάγεβιτς, αλλά δεν το άντεξε όταν ρωτήθηκε μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό γιατί δεν χρησιμοποιεί βασικό έναν αμυντικό χαφ όπως ο Μπρίτο! «Τον Μπρίτο κάποιοι τον βαφτίσανε αμυντικό χαφ. Αν θυμάστε από το ξεκίνημά του στην Καλαμαριά, ο παίκτης έπαιζε στις πτέρυγες...».
Ολοι τους κερδισμένοι
Στο πλαίσιο της αποχώρησης του Σπανού από τον Ατρόμητο, έτσι όπως εκδηλώθηκε από τον ίδιο το βράδυ της Κυριακής, θεωρείται σίγουρο πως τις τρεις μέρες που απομένουν ώσπου να λήξει η μεταγραφική περίοδος θα επανέλθει στην επικαιρότητα το θέμα του Τσαρλς Ιτάνζ.
Ο ΠΑΟΚ αναζητά τερματοφύλακα παντού, αλλά όσο δεν βρίσκει τόσο η λύση του Καμερουνέζου επανέρχεται στο προσκήνιο. Με ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ που θα δώσει ο «δικέφαλος» του Βορρά στον Ατρόμητο, οι Περιστεριώτες κάνουν απόσβεση στο βαρύ κασέ του (περίπου 200.000 ευρώ), ενώ και ο ΠΑΟΚ αποκτά έναν τερματοφύλακα που θα δώσει άμεσα λύσεις και δεν θα αποτελέσει ρίσκο ως το τέλος της χρονιάς. Οσο για τον αντικαταστάτη του στο Περιστέρι; Εχει βρεθεί και περιμένει τις εξελίξεις.
Πλήρωσε τα εγκώμια
Είχε τον πόνο του ο Δώνης την Κυριακή το βράδυ, είχε να αντιμετωπίσει και τη μουρμούρα όχι της συζύγου του αλλά «κολλητού» του προπονητή! Γι' αυτό και άλλη φορά το σκέφτεται αν θα πει καλά λόγια δημοσίως για συνάδελφό του.
Ο Φλεβάρης του Τσιώλη
Το πρώτο στοίχημα το κέρδισε ο Τσιώλης στην Τρίπολη. Κι όπως έλεγαν στην αρκαδική πόλη χθες «από τη στιγμή που περάσαμε τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία, η δεύτερη θέση δεν χάνεται». Και δεν το βάσιζαν μόνο στη δυναμική που δείχνει η ομάδα, αλλά και στα δυο παιχνίδια που έχει μπροστά ο Αστέρας και μάλιστα στην έδρα του, με Παναθηναικό και Ολυμπιακό. Είναι και για τον Αστέρα αλλά και για τον Τσιώλη πρόκληση αυτά τα παιχνίδια. Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει...
Εμεινε στο... ράφι
Εκτός αποστολής έμεινε ο Μαρκόφσκι από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας πλέον με τον πιο παραστατικό τρόπο πως ο Σέρβος σέντερ φορ αποτελεί ξένο σώμα για την Ξάνθη. Το ιδανικό για τον Πανόπουλο θα ήταν αυτή τη στιγμή να ερχόταν μια πρόταση για τον παίκτη ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2014. Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι ας κάνουν έναν κόπο. Ποιος ξέρει; Μπορεί να τον κάνουν δικό τους χωρίς... κόπο και κυρίως χωρίς να ξοδευτούν...
Βρήκε «τοίχο», πάει Τουρκία
Το πάλεψε ο Σίσιτς με τον Ατρόμητο όσο μπορούσε. Εδειξε σημάδια μεταμέλειας στον Αναστόπουλο, προσπάθησε ακόμα και μέσω SMS (!) να του εξηγήσει το τι συνέβη με τον ΟΦΗ, αλλά ο «allenatore» το είχε πάρει προσωπικά, παρά το ότι «κόβει φλέβες» για τα προσόντα του Σλοβένου.
Ετσι λοιπόν ο «Σίλε» αναγκάστηκε να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις και κυρίως στο εξωτερικό, όπου μπορεί να βρει και αυτό που θέλει από πλευράς χρημάτων. Τις τελευταίες ώρες φλερτάρει έντονα με τουρκικές ομάδες, τόσο από την πρώτη όσο και από τη δεύτερη κατηγορία, συζητώντας για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, που θα του αποφέρει τουλάχιστον 100.000 ευρώ. Από τον Παναιτωλικό, που του έγινε μια κρούση, ούτε καν μπήκε σε κόπο να τη συζητήσει...
Sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου