Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ο Κατρούγκαλος χαρακτηρίζει την υπόσχεση Τσίπρα για συμφωνία εντός 48ωρου «φθηνή»;

              


Το παραπάνω βίντεο από χθες κάνει το γύρω του διαδικτύου: Η Έλλη Στάη προσπαθεί να ρωτήσει τον Κατρούγκαλο τι θα γίνει με την υπόσχεση του πρωθυπουργού για συμφωνία εντός 48 ωρών από τη στιγμή που επικρατήσει το "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα, όπως και έγινε, με τον αλαζόνα και αμετροεπή Κατρούγκαλο να χαρακτηρίζει με χαμερπές ύφος την ερώτηση μιας καταξιωμένης δημοσιογράφου ως "φθηνή".
 Βέβαια η Έλλη Στάη είχε λόγο που ρωτούσε τον Κατρούγκαλο για την υπόσχεση του πρωθυπουργού. Δεν το έβγαζε από το κεφάλι της, ούτε αυτό το ερώτημα υποκινείτο από κάποια "πικρία" επειδή επικράτησε το "ΟΧΙ". Τρείς μέρες πριν και συγκεκριμένα στις 2 Ιουλίου, ο ίδιος ο πρωθυπουργός υποσχόταν στον ΑΝΤ-1 ότι εντός 48 ωρών θα υπάρχει συμφωνία, όπως μαρτυρά και το παρακάτω βίντεο:



Αν λάβουμε υπόψη τον χαρακτηρισμό του Κατρούγκαλου περί "φτηνής" ερώτησης, ουσιαστικά ο ίδιος αποκαλεί "φτηνό" τον πρωθυπουργό που υποσχέθηκε ο ίδιος τη συμφωνία, μια υπόσχεση που επέδρασε αποφασιστικά στην επικράτηση του ΟΧΙ, αφού πολύ μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων θεώρησε ως προσωπική εγγύηση του Τσίπρα την επίτευξη συμφωνίας.

Ας μην ξεχνά ο εκτεθειμένος από πολλές πλευρές Κατρούγκαλος, ότι το 60% δεν του δίνει άλλοθι για να πουλά μαγκιά, αντίθετα είναι εν πολλοίς ένα ΟΧΙ που πίστεψε τον Πρωθυπουργό ότι το ΟΧΙ δεν θα χει συνέπειες που αφορούν την έξοδο της χώρας από το ευρώ. Αν ο Κατρούγκαλος αδειάζει κατά αυτόν τον ιταμό τρόπο τον πρωθυπουργό του, ανακύπτουν πολύ σοβαρά ζητήματα αξιοπιστίας και μπέσας για μια ολόκληρη κυβέρνηση, αφού από το στόμα ενός υπουργού, ουσιαστικά ο Τσίπρας θεωρείται ένας "ταπεινωμένος"-"εξευτελισμένος" πρωθυπουργός, μολονότι χθες το βράδυ πέτυχε μια σημαντική πολιτική νίκη.

Ανεξαρτήτως του Κατρούγκαλου λοιπόν, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίτευξη συμφωνίας..
- See more at: http://www.epikairo.gr/index.php/politiki/item/10081-o-katroygkalos-xaraktirizei-tin-yposxesi-tsipra-gia-symfonia-entos-48orou-fthini#sthash.CdbmOvwz.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου