Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ζητούνται …δύο συγγνώμες

Σε ένα …παράλληλο σύμπαν, δηλώνει πως αισθάνεται ότι ζει ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης, τουλάχιστον όταν παρακολουθεί τον πρωθυπουργό να μιλά, «λες και ήταν ένας άλλος άνθρωπος που μας έλεγε πως θα «χορέψει πεντοζάλη» τις αγορές, ένας άλλος άνθρωπος και ένα άλλο κόμμα το οποίο διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι δεν υπάρχει σχέδιο Β', ένας άλλος πρωθυπουργός και ένα άλλο κόμμα το οποίο έλεγε ότι ναι μεν υπήρχε σχέδιο Β', αλλά αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τον υπουργό Οικονομικών κ. Βαρουφάκη, λες και ήταν ένας άλλος πρωθυπουργός και ένα άλλο κόμμα, το οποίο μας είπε εκ των υστέρων ότι τελικά υπήρχε σχέδιο Β' αλλά το είχανε στη λογική μίας διαπραγμάτευσης», όπως σημειώνει, εξηγώντας ακριβώς τι εννοεί. xekalakis
Κατόπιν τούτου,ο κ. Ξεκαλάκης καλεί τον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη από τονελληνικό λαό για τα ψέματα που υποστηρίζει ότι έχουν πει τους τελευταίουςμήνες. Και …κλιμακώνοντας το αίτημά του, καλεί τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη ΝΔ ναζητήσουν συγγνώμη και για την στάση τουςτο 2010. «Αν το 2010 είχαν επιδείξει την ελάχιστη συναίνεση, τώρα θα είχαμε ξεφύγει τελείως από την μέγγενη των μνημονίων», λέει.
Και μάλλον έτσι έχουν τα πράγματα, μόνο που ειδικά για το ΠΑΣΟΚ έχει αποδειχθεί πως η δικαίωση δεν έρχεται πάντα μαζί με την … ανάκαμψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου