Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Βελτιωμένος αλλά ισόπαλος (1-1) με Ηρακλή.

sup-panai-iraklis-filikoΣτο δεύτερο ουσιαστικά φιλικό προετοιμασίας που έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Παναιτωλικός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ηρακλή.
Ο Λιονέλ Πόντες δεν είχε στην διάθεση του για τον αγώνα τους Νοτιαμερικανούς Ρουσκουσέδα και Ντιέγκο Μπεχαράνο. Ο αγώνας έγινε σε έναν σχετικά βαρύ αγωνιστικό χώρο μιας και η βροχή που είχε προηγηθεί δημιούργησε πρόβλημα στο τερέν. Αρκετοί φίλοι και των δυο ομάδων βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του αθλητικού κέντρου του Καρπενησίου.
Στο α΄ μέρος είχαμε ένα παιγνίδι λαθών και για τις δυο ομάδες που κινήθηκε σε χαμηλό τέμπο. Ο Παναιτωλικός είχε δυο καλές στιγμές με σουτ των Βιγιαφάνες και Κάπελ , ενώ ο Ηρακλής απείλησε με τους Λουκίνα και Λάζαρ όμως και στις δυο περιπτώσεις ο Στεφανάκος αντέδρασε σωστά. 
Με δυνατή βροχή , αλλά και με γκολ ξεκίνησε το β΄ μέρος . Στο 46΄ ο Παναιτωλικός δέχτηκε γκολ και πάλι από στημένη φάση , όπως είχε συμβεί και στα τέσσερα γκολ στο φιλικό  με τον Πας Γιάννενα. Ο Πορτουλίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Δημήτρης Στάμου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κυριακίδη που ήταν η μοναδική αλλαγή του Πορτογάλου τεχνικού στην έναρξη της επανάληψης. Αντίθετα ο Νίκος Παπαδόπουλος άλλαξε και τους 11 παίκτες του.
Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει , όμως στο 54΄του σουτ του Γιώργου Μύγα  βρήκε το αριστερό  δοκάρι του Χουάντερσον που το δεξί του Χάρι έδιωξε σε κόρνερ.  Στην συνέχεια ο ρυθμός του ματς έπεσε.
    Η ομάδα του Αγρινίου όμως κυριάρχησε μετά το 75΄καθως  με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο των Μάκου και Ρομέρο κέρδισε μονομαχίες , πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να ισοφαρίσει. Αν μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κούσας ήταν εύστοχος στην εκτέλεση του πέναλτι θα μπορούσε να είχε κάνει και την ολική ανατροπή στο παιγνίδι.
Στο 80΄ο Ρομέρο είχε φάουλ που έδιωξε σε κόρνερ ο Χουάντερσον και στην εξελιξη της φάσης ο Μάκος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας του Ηρακλή και ισοφάρισε.  Ο Μήλιος λίγο αργότερα μόνος μέσα στην αντίπαλη περιοχή έκανε το σουτ αλλά σωτήρια ο Στάμου απομάκρυνε και στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι όμως ο Γιώργος Κούσας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Παναιτωλικός μετά το τέλος του αγώνα επιστρέφει στο Αγρίνιο.
Συμπερασματικά ο Παναιτωλικός ήταν βελτιωμένος  από τον αγώνα με τον Πας Γιάννενα, όμως ακόμη είναι εμφανές ότι χρειάζεται ενίσχυση σε νευραλγικές θέσεις της 11αδας. Πρόβλημα παραμένει η αντίδραση της αμυντικής του λειτουργίας στις στημένες φάσεις. 
Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε το ματς με τους
Στεφανάκος, Μύγας  Μαλεζάς, Κούσας, Κέβιν, Κουτρουμάνος, Ντάνι Μπεχαράνο, Παπουτσογιαννόπουλος, Κάπελ, Βιγιαφάνιες, Βασιλείου.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κυριακίδης, Μάκος , Ρομέρο, Μήλιος , Βασιλάρης, Χαντάκιας.
Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου