Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ο απολογισμός του 9ου Lake Party (video)

pol-9olakeparty-apologismosΤο 9ο Lake Party Trichonida, εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με ξεχωριστά ονόματα από το χώρο της μουσικής ταράζοντας τα νερά της λίμνης Τριχωνίδας. Χιλιάδες lakers απόλαυσαν την εμπειρία του Lake Party, αφήνοντάς τους, αμέτρητες αναμνήσεις.
Μεγάλη ήταν  η συμμετοχή στα lake sports και lake volley και τις δύο ημέρες ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.
Τη Πέμπτη, μια εντυπωσιακή εμφάνιση  έδωσαν οι Seventh sense και Hypnotic Nausea, ανοίγοντας το πρόγραμμα για τους Active Member, οι οποίοι τα έδωσαν όλα επί σκηνής τραγουδώντας και αποχαιρετώντας το κοινό σ’έναν από τους τελευταίους σταθμούς της καριέρας τους.
Τη Παρασκευή, οι Illusion άνοιξαν το πρόγραμμα και με τη σειρά τους οι  Locomondo με την τρομερή ενέργειά τους ξεσήκωσαν τον κόσμο με τραγούδι και χορό. Ακολούθησε ο Nick Katsigiannis, που υποδέχτηκε τον πιο διάσημο dj της house μουσικής Vassili Tsilichristo. Δεν έλειψαν βέβαια και οι εκπλήξεις… Επιδείξεις zumba, freestyle football επί σκηνής αλλά και άλλων χορευτικών show.
Η ανακοίνωση των διοργανωτών κλείνει ως εξής:
«To Lake Party έκλεισε μ” ένα φαντασμαγορικό οπτικοακουστικό show με πυροτεχνήματα και φωτιές, που φώτισαν τη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας, ολοκληρώνοντας τη μαγική αυτή βραδιά!!!
Eυχαριστούμε πολύ, όλους τους lakers ,που ήταν μαζί μας και έζησαν την εμπειρία του Lake Party.Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς , τους χορηγούς επικοινωνίας αλλά και το team της διοργάνωσης που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και σ” αυτό το Lake Party.
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το παρακάτω βίντεο:

 Ένα Lake Party τελείωσε, αλλά ένα επόμενο καταφτάνει με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις!! #stay_tuned  #lakers»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου