Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Λαφαζάνης: Το μεγάλο «Οχι» θέλουμε να το πούμε ξανά...


 Δείτε  φωτογραφίες και βίντεο...
Το μεγάλο «Οχι» θέλουμε να το πούμε ξανά, είπε ξεκινώντας την ομιλία - δημόσια παρέμβασή του για τα τεκταινόμενα ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στο γήπεδο του "Πανελληνίου".

Καταχειροκροτούμενος και...
ενώ οι παριστάμενοι φώναζαν εν χορώ «όχι», ο κύριος Λαφαζάνης πολύ χαρούμενος, τόνισε ότι «ο Πανελλήνιος είναι πολύ μικρός για να χωρέσει το όχι». 
Ο λαός είπε περήφανα «όχι». Το «όχι» είναι ένα φωτεινό ορόσημο. Αυτό το «όχι» δεν νικήθηκε, συνεχίζουμε για να θριαβεύσει. Για μια Ελλάδα περήφανη και στο κάτω κάτω σοσιαλιστική» είπε ακόμα ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας. Το «όχι» δεν ήταν μια μπόρα κυριακάτικη που πέρασε. Κάνουν λάθος όσοι το νομίζουν αυτό. Δεχόμαστε έναν βρώμικο πόλεμο. Τον έχουν συντονίσει τα ξένα συμφέροντα με τα ξένα μέσα, σε συντονισμό με τα περισσότερα εγχώρια μίντια, πρόσθεσε στην εισαγωγή της ομιλίας του.



Παρόντες στην εκδήλωση είναι πολλοί βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο Μανώλης Γλέζος. Μηλιός, Λαπαβίτσας, Στρατούλης, Πολιτική εκδήλωση, με αφορμή τα πέμπτα γενέθλια του ιστότοπου Iskra, διοργανώνεται αυτή την ώρα στο γήπεδο του Πανελληνίου, στο κέντρο της Αθήνας. 



Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γιώργος Κασιμάτης (καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Αθηνών), ο Αντώνης Νταβανέλος (μέλος Π.Γ ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφος) και ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου (δημοσιογράφος-συγγραφέας).

Μέχρι στιγμής, στην εκδήλωση παραβρίσκονται οι Μανώλης Γλέζος (που αποθεώθηκε μπαίνοντας), Δημήτρης Στρατούλης, Γιάννης Μηλιός, Νίκος Χουντής, Κώστας Ήσυχος, Κώστας Λαπαβίτσας, Θανάσης Πετράκος, αλλά και οι βουλευτές Ιωαννίδης, Κριτσωτάκης, Ψαρέα, Χαραλαμπίδου, Αμανατίδου, Ζάννας. Παρών είναι επίσης και ο Θόδωρος Κατσανέβας, επικεφαλής του κόμματος «Δραχμή».http://nonews-news.blogspot.gr/2015/07/blog-post_2068.html#more

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου