Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Αγρίνιο: Στις ουρές οι συνταξιούχοι για τα… 120 ευρώ

koi-trapezes-syntaxeis1 
Mεγάλες ουρές συνταξιούχων σχηματίζονται έξω από τις τράπεζες (και συνωστισμός εντός των υποκαταστημάτων ) και του Αγρινίου που άνοιξαν σήμερα ειδικά για την καταβολή των… 120 ευρώ των συντάξεων.
Η εικόνα πρωτίστως στην οδό Αναστασιάδη έξω από το υποκατάστημα της Εurobank είναι απογοητευτική καθώς οριακά κρατείται ανοιχτός ο δρόμος ενώ αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε κάθε τράπεζα
koi-trapezes-syntaxeisΣημιεωτέον πως   με απόφαση που ελήφθη αργά τη νύχτα οι τράπεζες Εθνική, Alpha και Eurobank θα εξυπηρετούν με αλφαβητική σειρά και αυστηρά και μόνο συνταξιούχους. Μόνο η Τράπεζα Πειραιώς εξυπηρετεί με σειρά προτεραιότητας.
Συγκεκριμένα, σήμερα, Τετάρτη, θα εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι που το επώνυμό τους ξεκινά από Α έως Ι, αύριο, Πέμπτη, όσων το επώνυμο ξεκινά από Κ έως Μ και την Παρασκευή από Ν έως Ω. Ωστόσο καθώς η απόφαση ελήφθη αργά το βράδυ, πολλοί από τους συνταξιούχους δεν γνώριζαν ότι οι συντάξεις θα καταβληθούν με αλφαβητική σειρά, με αποτέλεσμα να γίνεται συνωστισμός έξω από τα υποκαταστήματα.
koi-trapezes-syntaxeis2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου