Κυριακή 26 Απριλίου 2015

LIVE Πλατανιάς – Παναιτωλικός2-0

sup-live-platanias-panai 
Στην αναμέτρηση των Περιβολίων για την 32η αγωνιστική της Super League, το βαθμολογικό
ενδιαφέρον υπάρχει μόνο για τη μια πλευρά. Ο Πλατανιάς λοιπόν είναι αυτός που θέλει πάση θυσία τη νίκη καθώς προσπαθεί να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Super League, ενώ ο Παναιτωλικός έχοντας 46 βαθμούς ουσιαστικά αγωνίζεται χωρίς άγχος με στόχο την όσο καλύτερη θέση στο τέλος της κανονικής διάρκειας.
Με Μαχαμάτ κόντρα στον Παναιτωλικό
Ο Μαχαμάτ ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα της 32ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό. Μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε, ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γκαβιλάν, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μπανανά, Ολιμπά, Σούκια, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φιγκέιρα.
Χωρίς δυο στα Χανιά
Ευχάριστα ήταν εν μέρει τα νέα για τον Μάκη Χάβο στην προπόνηση του Παναιτωλικού που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας για το ματς με τον Πλατανιά. Οι Αγρινιώτες γυμνάστηκαν κανονικά το απόγευμα της Παρασκευής (24/4) με τον Γοδόι να παίρνει μέρος στο πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Χάβου. Αντιθέτως, εκτός πλάνων έμεινε ο Μπεχαράνο που ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, ενώ έχει δηλωθεί να εκτίσει και ποινή λόγω καρτών, όπως και ο Ετζενγκέλε που είναι επίσης τιμωρημένος. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Χάβου για την κυριακάτικη (26/4) αναμέτρηση είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Λαζάρ, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου