Κυριακή 26 Απριλίου 2015

«Λες ψέματα ντροπή σας»...

 
Η γυναίκα που "στόλισε" τον Αδωνη  στην Κω (ΒΙΝΤΕΟ)...
Αντιμέτωπος με την οργή μιας γυναίκας ήρθε την Κυριακή ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην Κω.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε κεντρικό ξενοδοχείο του νησιού, μία γυναίκα που βρισκόταν στο κοινό, σηκώθηκε από τη θέση της και...
απευθυνόμενη στον Γεωργιάδη φώναξε: «Λες ψέματα ντροπή σας».

Η εν λόγω κυρία δεν σταμάτησε εκεί, αφού «στόλισε» τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ και με άλλα κοσμητικά επίθετα, γεγονός  που προκάλεσε την αντίδραση άλλων πολιτών που παρακολουθούσαν την ομιλία και οι οποίοι, τελικά, την απομάκρυναν από την αίθουσα.

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε την ομιλία του, λέγοντας απλά ότι η γυναίκα που τον αποκάλεσε ψεύτη ήθελε να προκαλέσει εντυπώσεις και να στρέψει τις κάμερες και τα ΜΜΕ προς αυτήν.
Μεταξύ άλλων, πάντως, ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε «Μέγα Ναπολέοντα» και «Καίσαρα». 

Κλείνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στο μοναδικό λάθος της ΝΔ, όπως πιστεύει εκείνος, την παραχώρηση της ιδεολογικής ηγεμονίας στην Αριστερά, ενώ κάλεσε όλους τους Νεοδημοκράτες να μείνουν ενωμένοι για το καλό του τόπου και της πατρίδας, δηλώνοντας υπερήφανος για το κόμμα. 

«Εμείς δεν είμαστε κομμουνιστές. Εμείς είμαστε Δεξιοί και πρέπει να το λέμε με θάρρος, είμαστε ΝΔ τιμή μας και καμάρι μας», είπε.

Πηγή: kostoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου