Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ο δήμος Αγρινίου για τα πρόστιμα των παράνομων αφισοκολλήσεων

po-syskepsi-afisokoliseis2 
«Ικανοποιητικά εξελίσσεται το μέτρο  της απαγόρευσης στην  αυθαίρετη τοποθέτηση αγγελτηρίων και αφισών, που τέθηκε σε ισχύ από 1/3/2015», αναφέρει ο δήμος Αγρινίου σε ανακοίνωσή του.
Για το ζήτημα αυτό, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28/4/2015, μια ακόμη συνάντηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Ανδρέα Καλαμπαλίκη  με  τους ιδιοκτήτες γραφείων τελετών της περιοχής.po-syskepsi-afisokoliseis1
Ο  Αντιδήμαρχος Καθαριότητας  και Πρασίνου Ανδρέας Καλαμπαλίκης , ευχαρίστησε τους επαγγελματίες   για τη μέχρι τώρα συνεργασία και  ζήτησε  να  τοποθετούνται τα αγγελτήρια,  στις πινακίδες-ταμπλό  που υπάρχουν στην πόλη και  αν δεν επαρκούν να τοποθετηθούν και άλλα, όπου κριθεί απαραίτητο .
Ο Δήμος Αγρινίου, έχει τοποθετήσει ειδικά πλαίσια για τα κηδειόχαρτα και τις αφίσες μέσα στην πόλη, ενώ ξεκίνησε και ολοκληρώνεται η τοποθέτηση  και στις Δημοτικές Ενότητες.po-syskepsi-afisokoliseis3
Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος, Ανδρέας Καλαμπαλίκης τόνισε «. Έδωσα εντολή στην  υπηρεσία, να τηρεί τις ισχύουσες διατάξεις και  να προβαίνει στην αφαίρεση οποιουδήποτε αγγελτηρίου. Από 1 Μαρτίου 2015, που ισχύει το μέτρο βεβαιώθηκε μία παράβαση και επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ. Δώσαμε χρόνο για ενημέρωση και προετοιμασία και συνεχίζουμε. Ελπίζω να μην υπάρξουν άλλα πρόστιμα, διότι το ποσό της 2ης παράβασης, αγγίζει τα 1.450 ευρώ και της 3ης παράβασης τα 3.000 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου