Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Μάρδας: Μετά τον Λοβέρδο...




...ας τα ακούσει και ο Κωνσταντινόπουλος...
Μία μόλις ημέρα μετά το σχόλιο που έκανε στο Facebook για την επίθεση που είχε δεχτεί από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο στη...
Βουλή την προηγούμενη Τετάρτη αναφορικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, με νέα ανάρτησή του αναφέρθηκε και στην επίθεση που του είχε εξαπολύσει τόσο από τη Βουλή όσο μέσω Twitter ο επίσης «πράσινος» βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο Δ. Μάρδας έγραψε χαρακτηριστικά στον «τοίχο» του στο Facebook: «και μια απάντηση... Στην πρωτοφανή κατά κάποιους αλλά αναμενόμενη από εμένα -και μάλλον με καθυστέρηση - προσωπική επίθεση που δέχθηκα στη Βουλή από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ο. Κωνσταντινόπουλο για κάποιες παλιότερες δημοσιευμένες θέσεις μου περί μνημονίων, έδωσα τις προσήκουσες απαντήσεις. Αυτές υποστήριζαν ότι αιτία της ήττας της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ήταν, εκτός των άλλων, το φαύλο πολιτικό σύστημα που οικοδόμησαν και οι δυο τους. Οριςμένοι βουλευτές της αντιπολίτευσης ίσως απόρησαν για τον χαρακτηρισμό αυτόν, ενώ άλλοι μπορεί να τον θεώρησαν υπερβολικό... Δίνονται ακολούθως οι ερμηνείες περί του φαύλου πολιτικού συςτήματος του παρελθόντος όπως καταγράφηκαν σε παλαιότερο άρθρο μου, τον Απρίλιο του 2014. Τέλος, τι σχέση είχαν οι προσωπικές βολές του κου Κωνσταντινόπουλου με το υπό συζήτηση θέμα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου αναφορικά με τα διαθέσιμα των φορέων της χώρας, αυτό είναι άλλο ενδιαφέρον ζήτημα για σχολιασμό".

Προκειμένου να τεκμηριώσει την ανάρτησή του, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών παρέθεσε στον «τοίχο» του link από άρθρο του που είχε δημοσιευτεί στο tvxs.gr στις 7 Απριλίου 2014 με τίτλο: «Η νέα φασιστική πρόκληση vs. ενός φαύλου πολιτικού συστήματος!».

Ενδεικτικά, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε γράψει το Σάββατο στο Twitter:



tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου