Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Θέλει υποψηφίους από το κόμμα, αλλά…

        

po-syriza-trapeziotis1Συνεχίζεται η δυστοκία για την δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο. Μετά χιλίων βασάνων όπως είναι γνωστό πριν από λίγες μέρες, «έκλεισε» η στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Τραπεζιώτη. Μετά όμως από τη διαδικασία αυτή – και αυτό έχει τη σημασία του- ο πρώην δήμαρχος Θεστιέων, δεν προέβη σε δημόσια δήλωση  που να επισημοποιεί την κάθοδο του στις εκλογές και αυτό μπορεί να ερμηνευτεί.
Ο κ. Τραπεζιώτης, και εδώ δεν έχει άδικο , δεν θέλει όμως μόνο στήριξη στα λόγια, αλλά και στην πράξη. Θέλει κοντολογίς και πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο του, όποια κι αν είναι αυτά, ώστε να δώσει ένα στίγμα «αντιμνημονιακό» που θα τον βοηθήσει ειδικά στην πόλη του Αγρινίου, που η ψήφος θα έχει πολιτικά χαρακτηριστικά.
Και κάπου εδώ εστιάζεται και το νέο πρόβλημα που έχει προκύψει, μιας και πληροφορίες λένε πως υπάρχουν πολύ μεγάλα ποσοστά άρνησης. Είναι γνωστό άλλωστε πως το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν τυγχάνει στήριξης μεγάλης μερίδας του ΣΥΡΙΖΑ και ισχυρών τάσεων, όπως η Αριστερή Πλατφόρμα και αυτό έχει δηλωθεί σε όλα τα όργανα.  Ο κ. Τραπεζιώτης  φέρεται να υποστηρίζει πως υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορεί να προχωρήσει, καλώντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Π.Η.Τ.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου