Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Να μιλήσει πρώτα για το 2010!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ






«Μην ακούτε τις φήμες». Μια φράση που χαρακτήρισε την προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών του 2010 στο Αγρίνιο. Μια φράση που ευθαρσώς ανέφερε ο συνδυασμός των Βασίλη Αντωνόπουλου -Δημήτρη Τραπεζιώτη (ένα σπάνιο καθεστώς δυαρχίας- στη φωτό η αφίσα που διακίνησαν) απαντώντας στα σενάρια πως τελικώς θα κάνουν πίσω και δεν θα διεκδικήσουν τη δημαρχία Αγρινίου. Κατακεραύνωναν μάλιστα όσους τα διακινούσαν…
Τελικά το 2010 ο Βασίλης Αντωνόπουλος επέλεξε την τελευταία στιγμή να αναστείλει το αντάρτικο στο δήμο και να είναι ο (διορισμένος) αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας της παράταξης του Απόστολου Κατσιφάρα και του ΠΑΣΟΚ. Ο συνδυασμός του με τον τότε δήμαρχο Θεστιέων διαλύθηκε σε τεταμένο κλίμα με κατηγορίες να εξαπολύονται από άτομα που προσέτρεξαν να συμπαραταχθούν και είδαν να μένουν ξεκρέμαστα.
Είμαστε πλέον στο Φεβρουάριο του 2014, τρεις μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, Aύριο ο Βασίλης Αντωνόπουλος θα ανακοινώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη δημαρχία Αγρινίου. Μια υποψηφιότητα καλοδεχούμενη όπως και κάθε ενεργού πολίτη.
Δεδομένου όμως ότι έχουν μείνει οι σκιές του 2010 (και προσφάτως μάλιστα αιχμηρός υπήρξε για όσα συνέβησαν τότε και ο υποψήφιος πλέον του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Τραπεζιώτης) ο κ. Αντωνόπουλος θα κάνει αύριο ένα καλό ξεκίνημα εάν πρώτα από όλα ξεκαθαρίσει στους Αγρινιώτες τι συνέβη τότε.
agrinionews.grΓ.Ρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου