Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ολοι οι γιατροί που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ ( λίστα )

koi-eopyy-agrinio
Στα δημαρχεία και στον ιστότοπο του ΕΟΠΥΥ αναρτήθηκαν οι λίστες με τα ονόματα των συμβεβλημένων με τον Οργανισμό γιατρών που θα εξυπηρετούν τους ασθενείς, μετά και το προσωρινό κλείσιμο των πολυϊατρείων.
Με τις αλλαγές στον χώρο της υγείας, πολλοί ασφαλισμένοι διαμαρτύρονται ότι δυσκολεύονται να βρουν γιατρό που δεν έχει συμπληρώσει το πλαφόν των 400 επισκέψεων το μήνα, ή περιμένουν στις ουρές στο ΕΣΥ ακόμη και για απλή συνταγογράφηση φαρμάκων.
Δείτε τις λίστες με τα ονόματα των συμβεβλημένων γιατρών πατώντας ΕΔΩ.
Υπουργείο Υγείας: Από τις 20 Μαρτίου ανοικτά εκ νέου τα πολυϊατρεία
Εντωμεταξύ, τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου του υφυπουργού Υγείας Αντώνη Μπέζα, έγινε γνωστό ότι τα πολυϊατρεία θα ανοίξουν ξανά στις 20 Μαρτίου, ενώ αναφερόμενος στους… αντάρτες, δηλαδή σε αυτούς πυο δεν έχουν παραδώσει ακόμη τα κλειδιά των πολυϊατρείων ο υπουργός τόνισε ότι είναι μόνο έξι.
Μέχρι την περασμένη Παρασκευή από τους 5.500 γιατρούς είχαν κάνει αίτηση να πάνε στο νέο φορέα 1.389, ενώ η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων θα λήξει την Πέμπτη. Παράλληλα, ο υφυπουργός πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος γιατρός που θα κάνει αίτηση να μην προσληφθεί», αναφέροντας ότι η αξιολόγηση έχει να κάνει με τον τελικό μισθό των γιατρών και το βαθμό με τον οποίο θα μπουν στο σύστημα
Πηγή:  iefimerida.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου