Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Σκάει βόμβα μεγατόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

 

Σκάει βόμβα μεγατόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
 
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ SPORTDOG: Ποια ελληνική ΠΑΕ ετοιμάζεται να περάσει στα χέρια ξένου και πολύ δυνατού επενδυτή; Σε τι στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις; 
Μεγάλο deal, που προς το παρόν έχει κολλήσει, αλλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, αποκαλύπτει σήμερα η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty".
Θα μπει κατευθείαν στο ψητό ο σκύλος. Το deal, που δεν έχει διαρρεύσει ακόμα σε κανένα Μέσο, αφορά την αγορά ελληνικής ΠΑΕ (όνομα έκπληξη! – δεν μπορούμε, ακόμα, να αποκαλύψουμε περισσότερα) από ξένο και πολύ δυνατό επενδυτή!
Το θέμα έχει "παγώσει", άκουσε ο σκύλος, στον τρόπο καταβολής των χρημάτων, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Οι συζητήσεις, μάλιστα, ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν ολοκληρωθεί προ ημερών, ενώ η συμφωνία περιλάμβανε την αγορά (στο 70%) δύο ακόμα εταιριών του ιδιοκτήτη της εν λόγω ΠΑΕ.
Ο υποψήφιος αγοραστής είναι το Νο 2 μεγάλης και γνωστής διεθνής τράπεζας που έχει έδρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog αναφέρουν πως στη "δουλειά" εμπλέκεται και γνωστός Ιταλός μάνατζερ.
Ο επενδυτής με το αφεντικό της ποδοσφαιρικής ομάδας είχαν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα και ήταν έτοιμοι να δώσουν τα χέρια, ωστόσο το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν ο πωλητής δε δέχτηκε τα λεφτά να έρθουν στην Ελλάδα επειδή -λόγω χρεών του στο Δημόσιο- θα του τα μπλόκαραν!
Βέβαια, τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει στη συγκεκριμένη υπόθεση, που αν έχει αίσιο τέλος, θα σκάσει σαν βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η δουλειά δεν έχει χαλάσει οριστικά και ο Έλληνας επιχειρηματίας ψάχνει λύση για να γίνει τελικά το deal. Μέχρι στιγμής, πάντως, ο επενδυτής δεν πληρώνει ...μαύρα, ενώ υπάρχει και ρήτρα εμπιστευτικότητας ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο σκύλος παρακολουθεί στενά το θέμα και εφόσον προκύψει κάποια εξέλιξη θα αποκαλύψει πρώτος και με ονόματα το μεγάλο deal
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου