Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Στο «Γεγονός» που κυκλοφορεί

    
geg-gegonos-22-5-2015
Κυκλοφορεί από το πρωί του Σαββάτου 23 Μαΐου στα περίπτερα και τα κέντρα τύπου του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας η εβδομαδιαία εφημερίδα «Γεγονός».
Διαβάστε στο φύλλο που κυκλοφορεί:
-  Στην «εντατική» τα νοσοκομεία. Καμία βελτίωση για την Υγεία στην Αιτωλοακαρνανία.  Ανακοινώσεις, κινητοποιήσεις, διαμαρτυρίες, αλλά κανένα «φως» στον ορίζοντα για τα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου. Αίτημα της 6ης ΥΠΕ στους καρδιολόγους της Αχαΐας να συναινέσουν σε πρόγραμμα βοήθειας για το Αγρίνιο. Τι δηλώνει ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ στο «Γ»
- Νέα σενάρια για Πλατυγιάλι. Ενδιαφέρον Κινέζων διαρρέει η Κυβέρνηση, «δεν γνωρίζουμε τίποτα», λέει ο δήμαρχος Ξηρομέρου Ερ. Γαλούνης. «Θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις», αναφέρει ο Ηλ. Γεωργαλής από τη «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών».
- Κίνδυνοι για το αρδευτικό της Χρυσοβίτσας. Ορατή η απένταξη, ποιοι λόγοι οδηγούν σε μια ακόμη μη υλοποίηση ενός σημαντικού έργο στην Αιτωλοακαρνανία.
- «Έτσι ξαφνικά έγιναν όλα». Η Ιουλία Ιωάννου μιλά στο «Γ» για το πρώτο της μυθιστόρημα.
- Πως η ανθοφορία της ελιάς επηρεάζει την έξαρση των αλλεργιών στον τοπικό πληθυσμό.
- «Περίεργες» υποθέσεις απασχολούν το λιμενικό Ναυπάκτου
- Σημάδια διάλυσης της Χ.Α. στη Δυτική Ελλάδα
- Στο Δημοτικό Συμβούλιο το Αγρίνιο- Αϊ Βλάσης, μετά από αίτημα 104 κατοίκων
- Ανασχηματισμός στη δημοτική αρχή Μεσολογγίου
Στο αθλητικό «Γεγονός»:  Παρελθόν ο Χάβος, πιθανότερο από το εξωτερικό ο νέος τεχνικός, μαζί με όλη την αθλητική επικαιρότητα
Oπως κάθε εβδομάδα όλη η τοπική επικαιρότητα  και οι μόνιμες στήλες της εφημερίδας, με άποψη και χιούμορ.
(Γραφτείτε συνδρομητές στο «Γεγονός». Το «Γεγονός»  στεγάζεται στο κέντρο του Αγρινίου, στον πεζόδρομο Ηλία Ηλιού 10, 3ος όροφος. Τηλέφωνα: 26410-24008 – 45150. FAX: 26410-24009.  Email: ef.gegonos@gmail.com  WEB: www.e-gegonos.gr )
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου